Dr. Silviu Diaconescu

Profesor Dr., Ortopedie

★★★★★
(0 rating-uri)

183 vizualizari

3 programari

Brotac Medical Center , BUCURESTI, Str. Turturelelor Nr.11A , Etaj 1, Sector 3(vezi harta)
Despre Dr. Silviu Diaconescu
Medicul Dr. Silviu Diaconescu este Profesor Dr., Ortopedie in cadrul Brotac Medical Center, BUCURESTI, Str. Turturelelor Nr.11A , Etaj 1, Sector 3. Medicul Dr. Silviu Diaconescu este Profesor Dr., Ortopedie in cadrul Brotac Medical Center

Servicii disponibile
Consultatie 200 lei (programare)
Control(max 30 zile dupa consult) 100 lei (programare)

Informatii clinica
Brotac Medical Center este una dintre cele mai cunoscute policlinici in domeniul serviciilor de ingrijiri medicale la domiciliu, medicina muncii, recuperare medicala si fizica din Municipiul Bucuresti, dar totodata si la nivel national, dovada fiind existenta sa pe piata inca din anul 2004, precum si relatiile contractuale incheiate cu CAS – Municipiul Bucuresti,CAS- Calarasi, CAS- OPSNAJ si cu numeroase societati private. 

Conceputa ca un centru multifunctional, policlinica poate oferi clientilor, o bogata gama de servicii medicale, la standarde inalte de calitate. Brotac Medical Center isi propune sa fie una din policlinicile de top din Bucuresti, prin calitatea si diversitatea serviciilor medicale oferite clientilor. Credem si afirmam ca la baza realizarilor si implinirilor profesionale , si nu numai, trebuie sa stea intotdeauna un piedestal foarte pretios: SANATATEA! 

Misiunea noastra este sa le oferim pacientilor nostri conditii prielnice si adecvate nevoilor individuale , dar totodata ne-am propus sa dezvoltam medicina preventiva , prin educarea si recomandarea controalelor si analizelor periodice pentru a preveni posibile afectiuni.

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.