Dr. Silviu Diaconescu

Medic Primar, Ortopedie

★★★★★
(0 rating-uri)

463 vizualizari

Liberty Medical Center , BUCURESTI, Str. Zorilor 23 A Stefanestii de Jos, Ilfov(vezi harta)
Despre Dr. Silviu Diaconescu
Dr. Silviu Diaconescu este Medic Primar, Ortopedie in cadrul Liberty Medical Center, BUCURESTI, Str. Zorilor 23 A Stefanestii de Jos, Ilfov. Medicul Silviu Diaconescu este Medic Primar, Ortopedie in cadrul Liberty Medical Center

Servicii disponibile
Consultatie ortopedie 130 lei (programare)
Control ortopedie 65 lei (programare)

Informatii clinica
Clinica Liberty Medical Center este un centru medical modern, situat in Stefanestii de Jos – Ilfov, dotat cu echipamente avansate, capabile sa sustina servicii medicale unice la nivelul judetului ILFOV, cum ar fi videoendoscopia digestiva superioara si inferioara, ecografia 4D. 

Venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o echipa de medici specialisti si asistente care dispun de o vasta experienta medicala si se disting prin calificari impresionante in spitalele universitare din Bucuresti. Moderna din punct de vedere al dotarilor cu echipamente de ultima generatie si al conditiilor oferite, clinica Liberty Medical Center ofera pacientilor consultatii, investigatii si analize de laborator in peste 15 specialitati medicale.

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.