Dr. Simona Albu

Dr. Simona Albu

Medic Primar, Ginecologie

★★★★★
5,00 (1 rating)

2572 vizualizari

Donna , BUCURESTI, Str. Traian 234, Sector 2 (vezi harta)

Despre Dr. Simona Albu

Dr. Simona Albu este Medic Primar, Ginecologie in cadrul Donna, BUCURESTI, Str. Traian 234, Sector 2 .


Servicii disponibile
Consultatie ginecologica 200 lei (programare)
Consultatie obstetricala 200 lei (programare)
Consultatie senologica (mamara) 120 lei (programare)
Control ginecologie 100 lei (programare)
Ecografie pelvina 220 lei (programare)
Ecografie Pelvina 220 lei (programare)
Ecografie sarcina incipienta 240 lei (programare)
Ecografie Sarcina incipienta T1 240 lei (programare)
Ecografie sarcina incipienta T1 + Doppler 390 lei (programare)
Ecografie Sarcina T2 390 lei (programare)
Ecografie Sarcina T3 390 lei (programare)
Ecografie transvaginala 240 lei (programare)
Ecografie transvaginala 240 lei (programare)

Informatii clinica: Donna

Donna Medical Center a fost fondat în anul 2011 de către dr. Elena Claudia Teodorescu, Doctor în Științe Medicale, medic primar Radiologie și Imagistică Medicală, cu peste 15 ani de experiență și supraspecializare în Imagistica Sânului și Sănătatea Femeii. Misiunea noastră, sau mai bine spus, ceea ce încercăm să facem zi de zi, este să oferim pacientelor noastre o evaluare corectă și profesionistă a stării de sănătate, printr-un diagnostic corect, precoce și rapid, într-un cadru cald și intim, unde acestea să se poată relaxa și scăpa de anxietatea tipică controlului medical. 

 În cei 5 ani de activitate, ne-am câștigat reputația de Centru medical de Excelență, oferind un diagnostic corect, precoce și rapid la peste 50.000 de paciente, salvând totodată peste o mie de vieți. Servicii de Excelență pentru Sănătatea Femeii Nu suntem o clinică medicală cu specialități multe și diverse, însă ne îndreptăm toată priceperea și preocuparea către gama completă de servicii medicale pentru sănătatea femeii: 
✓ diagnostic imagistic al afecțiunilor mamare și ginecologice - mamografii digitale cu tomosinteză, sonoelastografii mamare și ecografii mamare, transvaginale, abdominale, pelvine, tiroidiene 
✓ monitorizare și evaluare sarcină - ecografii de sarcină, morfologii fetale 3D/4D, consultații obstetricale și toată gama de analize recomandate în sarcină 
✓ consultații la nivel de expert în specialitățile - Obstetrică-Ginecologie, Senologie, Endocrinologie, Medicină Internă, Chirurgie și Oncologie. 

Efectuăm analize de laborator și puncții mamare în parteneriat cu laboratoare de referință: Clinica Micomi - pentru patologia ginecologică, Centrul medical Bios - pentru patologie generală și Onco-team Diagnostic - pentru rezultatele puncțiilor mamare.

Parerile pacientilor despre Dr. Simona Albu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Daniela Voica a acordat 5
★★★★★
26.11.2019
Medicul care s-a ocupat de mine, Dna Oproiu Irina pt ca la dansa am ajuns pana la urma, o femeie de nota 10 și asistenta dânsei de asemenea. Ma bucur ca am ajuns la clinica Donna și am avut parte de oameni calmi, răbdători și frumoși. Cu siguranța, pe viitor voi alege tot Donna.