Dr. Simona Fatulescu

Dr. Simona Fatulescu

Medic Primar, Recuperare medicala, fizioterapie

★★★★★
5,00 (7 rating-uri)

1566 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Sevastopol 9, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Simona Fatulescu

Dr. Simona Fatulescu este Medic Primar, Recuperare medicala, fizioterapie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Sevastopol 9, Sector 1. Medicul Simona Fatulescu este Medic Primar, Recuperare medicala, fizioterapie in cadrul SANADOR

Servicii disponibile
Consultatie recuperare medicala 285 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR

SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Simona Fatulescu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
29.03.2021
Dna. doctor a fost extrem de placuta la ambele consultatii, mi-a raspuns la toate intrebarile, mi-a clarificat orice nelamurire si m-a linistit. Diagnosticul dat de dansa dupa consultatie a fost exact cel care a reiesit si din RMN-ul ulterior.

Anonim a acordat 5
★★★★★
05.05.2022

Florentina Hristea a acordat 5
★★★★★
06.05.2022
Dr. deosebit, m-a evaluat foarte atent, mi-a dat multe explicatii.

Elena Chiritescu a acordat 5
★★★★★
27.05.2020
Excelent! Dr. Fatulescu Simona este un medic si un om extraordinar. Elena Chiritescu

GABRIELA BRATU a acordat 5
★★★★★
11.08.2020

Constantin Segarceanu a acordat 5
★★★★★
06.12.2019

Angela Preoteasa a acordat 5
★★★★★
01.02.2022
Profesionalism, promptitudine, amabilitate si comunicare excelenta. Multumesc si felicitari!