Dr. Simona Gheorghe

Medic Specialist, Ginecologie

★★★★★
(0 rating-uri)

358 vizualizari

1 programari

Romgermed , BUCURESTI, Calea Vacaresti Nr. 276, Bl. 63, Sector 4 (vezi harta)
Despre Dr. Simona Gheorghe
Medicul Dr. Simona Gheorghe este Medic Specialist, Ginecologie in cadrul Romgermed, BUCURESTI, Calea Vacaresti Nr. 276, Bl. 63, Sector 4 . Medicul Simona Gheorghe este Medic Specialist, Ginecologie in cadrul Romgermed

Servicii disponibile
Colposcopie 239 lei (programare)
Consultatie ginecologica 155 lei (programare)
Eco. mamara bilaterala 160 lei (programare)
Eco. mamara unilaterala 100 lei (programare)
Eco. Sarcina T1 180 lei (programare)
Eco. Sarcina T2 240 lei (programare)
Eco. Sarcina T3 270 lei (programare)
Eco. Transvaginala 219 lei (programare)

Informatii clinica
Policlinica Spitalului Romgermed Saint Lukas a fost inaugurata in anul 2012, oferind o gama variata de servicii medicale in regim ambulatoriu, intr-un ambient placut si confortabil, la cele mai inalte standarde: Consultatii si investigatii clinice, Analize medicale de laborator, Avize medicale pentru fise auto, Medicina muncii, Medicina de familie. 

Aceste servicii pot fi efectuate si in regim decontat de catre Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Echipamentele medicale de ultima generatie, echipa de specialisti cu inalta calificare cat si grija deosebita pe care o aratam fiecarui pacient, situeaza Policlinica Spitalului Romgermed Saint Lukas printre principalele institutii medicale de acest tip din Bucuresti.

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.