Dr. Simona Man

Dr. Simona Man

Medic Specialist, Neurologie

★★★★★
(0 rating-uri)

609 vizualizari

Albion Medical , BUCURESTI, Str. Dimitrie Onciul Nr. 14, Sector 2(vezi harta)

Despre Dr. Simona Man

Dr. Simona Man este Medic Specialist, Neurologie in cadrul Albion Medical, BUCURESTI, Str. Dimitrie Onciul Nr. 14, Sector 2.
Sunt absolventă a Facultăţii de Medicină din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” Bucureşti, specializarea Medicină Generală promoţia 1996-2002 şi specializarea Fiziokinetoterapie promoţia 1999-2004.  
Din anul 2010 sunt medic specialist neurolog, specialitate în care am acumulat o vastă experienţă în practica clinică, dar şi în departamentul de urgenţă. 
Sunt o persoană perfecţionistă, meticuloasă în activitatea pe care o desfăşor şi am încercat permanent să mă dezvolt din punct de vedere profesional urmând cursuri de pregătire atât în ţară cât şi în străinătate. Consider că fiecare pacient este un caz special şi acord o mare atenţie diagnosticului corect, fără de care pacientul nu poate beneficia de un tratament adecvat.

Servicii disponibile
Consultatie neurologie 200 lei (programare)
Control neurologie 150 lei (programare)

Informatii clinica: Albion Medical

Albion Medical SRL s-a nascut in anul 2015 din dor de tara, directorul fondator, Dr Claudiu Dragos Carmaciu, fiind un apreciat medic psihiatru britanic de origine romana. Veti observa in componenta echipei si alti medici care sunt legati profesional de Anglia, de unde ne-a provenit de fapt si inspiratia pentru numele firmei, Albion fiind o denumire straveche a insulelor britanice. 

Principalele activitati ale firmei noastre se concentreaza pe evaluarea si tratamentul afectiunilor mentale (depresie, anxietate, nevroza obsesiv-compulsiva, boala bipolara, schizofrenie si alte psihoze, tulburari de memorie si demente, tulburari de personalitate, inclusiv borderline, dependenta de alcool si droguri, tulburari din spectrul autismului si ADHD, etc), dar echipei initiale de clinicieni, compusa din medici psihiatri si psihologi/psihoterapeuti, i s-au alaturat si medici din alte specialitati, cum ar fi endocrinologie, medicina interna si boli infectioase. 

In concluzie, o echipa entuziasta si diversa ofera pacientilor nostri evaluari si tratamente de specialitate de inalta calitate, intr-o atmosfera calda si primitoare, intr-un imobil confortabil, situat central la doi pasi de Foisorul de Foc si maximum 20 de minute de plimbare de la Piata Universitatii din Bucuresti.

Parerile pacientilor despre Dr. Simona Man

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.