Dr. Simona Man

Dr. Simona Man

Medic Specialist, Neurologie

★★★★★
5,00 (3 rating-uri)

963 vizualizari

Albion Medical , BUCURESTI, Str. Dimitrie Onciul Nr. 14, Sector 2(vezi harta)

Despre Dr. Simona Man

Dr. Simona Man este Medic Specialist, Neurologie in cadrul Albion Medical, BUCURESTI, Str. Dimitrie Onciul Nr. 14, Sector 2.
Sunt absolventă a Facultăţii de Medicină din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” Bucureşti, specializarea Medicină Generală promoţia 1996-2002 şi specializarea Fiziokinetoterapie promoţia 1999-2004.  
Din anul 2010 sunt medic specialist neurolog, specialitate în care am acumulat o vastă experienţă în practica clinică, dar şi în departamentul de urgenţă. 
Sunt o persoană perfecţionistă, meticuloasă în activitatea pe care o desfăşor şi am încercat permanent să mă dezvolt din punct de vedere profesional urmând cursuri de pregătire atât în ţară cât şi în străinătate. Consider că fiecare pacient este un caz special şi acord o mare atenţie diagnosticului corect, fără de care pacientul nu poate beneficia de un tratament adecvat.

Servicii disponibile
Consultatie neurologie 200 lei (programare)
Control neurologie 150 lei (programare)
Referat neurologic 250 lei (programare)

Informatii clinica: Albion Medical

Albion Medical s-a nascut in anul 2015 din dor de tara, directorul fondator, Dr Claudiu Dragos Carmaciu, fiind un apreciat medic psihiatru britanic de origine romana. Principalele activitati ale clinicii noastre se concentreaza asupra sanatatii mentale si afectiunilor conexe. Echipa de medici psihiatri, psihologi si psihoterapeuti abordeaza interdisciplinar un spectru larg al problemelor de sanatate mentala (depresie, anxietate, tulburari neurocognitive, tulburari de personalitate, adictii, ADHD etc.) O alta componenta importanta a clinicii este reprezentata de specialitatile medicale: neurologie, diabet zaharat - nutritie, endocrinologie, ecografie. Intentia noastra este sa oferim asistenta integrata pentru probleme de sanatate mentala si afecțiuni conexe destinata adultilor. Un proiect inovativ este Memory Albion Medical - un centru privat de diagnostic, tratament si suport adresat pacientilor cu tulburari neurocognitive si membrilor familiei. In cadrul centrului sunt implicati medici in specialitatea psihiatrie, neurologie, psihologi, psihoterapeuti, asistenti medicali, manageri de caz. In concluzie, o echipa entuziasta si diversa ofera pacientilor nostri evaluari si tratamente de specialitate interdisciplinare de inalta calitate, intr-o atmosfera calda si primitoare, intr-un imobil confortabil, situat central la doi pasi de Foisorul de Foc si maximum 20 de minute de plimbare de la Piata Universitatii din Bucuresti.

Parerile pacientilor despre Dr. Simona Man

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Alisa Andriesei a acordat 5
★★★★★
24.08.2021

Anonim a acordat 5
★★★★★
10.05.2021
Foarte mulțumit. Profesionalism!

Daniel Vlasceanu a acordat 5
★★★★★
23.08.2021
5