Simtion Teodora

Simtion Teodora

Psiholog, Psihologie

★★★★★
(0 rating-uri)

12 vizualizari

Clinica Renia , BUCURESTI, Str. Dr. Nicolae Turnescu, nr. 15, Ap.6, Etaj 2, Interfon 06, Bucuresti, Sector 5 (zona Cotroceni)(vezi harta)

Despre Simtion Teodora

Simtion Teodora este Psiholog, Psihologie in cadrul Clinica Renia, BUCURESTI, Str. Dr. Nicolae Turnescu, nr. 15, Ap.6, Etaj 2, Interfon 06, Bucuresti, Sector 5 (zona Cotroceni).
“Psihoterapia este drumul catre tine insuti, cu atuurile, resursele, calitatile si valorile tale. Este un drum fascinant, uneori anevoios, alteori dureros, insa mereu folositor si necesar tie, daca doresti sa iti consolidezi increderea si stima de sine, sa depasesti momentele dificile din viata cu intelegere si acceptare, gasind solutii benefice, sa te privesti pe tine insuti cu bucurie, compasiune si iubire, asumandu-ti ceea ce esti cu adevarat. Rolul meu este sa te conduc pe acest drum.”

Servicii disponibile
Consultatie online Psihologie 180 lei (programare)
Consultatie psihologie 180 lei (programare)
Consultatie psihoterapie 180 lei (programare)
Psihoterapie adulti 180 lei (programare)

Informatii clinica: Clinica Renia

Schimbă-ți gândirea și îți vei schimba viața! Aceasta este ideea centrală după care mă ghidez și pe care încerc să o transmit mai departe în sesiunile de psihoterapie și mentorat pe care le conduc. Dezvoltarea personală este un proces continuu și reprezintă o metodă sigură care poate determina o schimbare reală de comportament. Am fost întotdeauna fascinată de complexitatea minții umane, de faptul că suntem toți la fel și totuși diferiți. Mi-a plăcut să studiez legătura dintre minte, corp și conștiință și să înțeleg mecanismele care ne dictează alegerile. Mai târziu această pasiune s-a transformat în carieră și am ales să mă perfecționez ca psihoterapeut. Mai mult, anii petrecuți alături de clienții mei și colaborările cu cei mai buni experți din domeniu au născut în mine dorința de a creea o clinică dedicată dezvoltarii personale și regăsirii echilibrului dintre minte, corp și conștiință. Psihoterapia poate fi considerată ca o renaștere, pentru că presupune modificarea tiparelor cognitive și comportamentale învățate anterior în așa fel încât viața ta va căpăta cu totul altă calitate. După ce treci printr-un proces psihoterapeutic, tu poți să spui despre tine că ești altă persoană, pentru că psihoterapia te învață să gândești diferit, de data aceasta în avantajul tău, iar o gândire diferită va duce la acțiuni diferite, la evoluție și bucurie. Din acest motiv am ales numele clinicii RENIA de origine latină care înseamnă renaștere, pentru că atunci când pleci de la noi poți să spui despre tine că ai luat viața de la zero cu un mindset centrat pe a te bucura să experimentezi, nu doar pentru a supraviețui. Am ales echipa de specialiști astfel încât să reflecte valorile în care eu cred, iar ceea ce oferim este încrederea câștigată în timp, responsabilitate și profesionalism. Lavinia (Ghiorghe) Stoian – Fondator Clinica RENIA

Parerile pacientilor despre Simtion Teodora

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.