Dr. Simu Rares Mihai

Dr. Simu Rares Mihai

Medic Specialist, Alergologie

★★★★★

444 vizualizari

Enayati Medical City , BUCURESTI, Sos. Gh. I.Sisesti 8A, Sector 1, Bucuresti (vezi harta)

Despre Dr. Simu Rares Mihai

Dr. Simu Rares Mihai este Medic Specialist, Alergologie in cadrul Enayati Medical City, BUCURESTI, Sos. Gh. I.Sisesti 8A, Sector 1, Bucuresti.
Dr. Rares Simu este medic specialist alergologie si imunologie, cu aproape 20 de ani de experienta si mii de pacineti tratati cu succes.

Dr. Simu este autorul cartii „Boli digestive” dar si al numeroaselor lucrari stiintifice prezentate la conferinte nationale si internationale.

„Am ales alergologia pentru ca era o specializare destul de noua la momentul la care a trebuit sa aleg si am cautat sa abordez si partea de imnunologie, iar de-a lungul anilor am adunat o experienta vasta in diagnosticarea si tratatea bolilor autoimune.”

Servicii disponibile
Consultatie alergologie 300 lei (programare)
Control alergologie(dupa consult) 230 lei (programare)

Informatii clinica: Enayati Medical City


Enayati Medical City este ecosistemul medical care integrează elita furnizorilor de servicii medicale ca să ofere cele mai bune soluții posibile în Romania pentru oncologie integrată și îngrijirea varstnicilor.  În primul rând, Enayati Medical City nu este doar un spital, este primul oraș medical construit după 1989 în România, un complex desfășurat pe o suprafață de 35.000 de metri pătrați. Enayati Medical City îmbină pentru prima oara un centru integrat de oncologie și recuperare (cu toate funcțiile necesare – ambulatoriu, imagistica, radioterapie și medicina nucleara, peste 100 de paturi), și un centru de îngrijire vârstnici cu peste 130 de paturi. Ingrijirea varstnicilor se va face in doua cladiri dispuse pe 8 etaje, pentru diferite grade de nevoi. Acest proiect, ca multe altele izolate pe teritoriul tarii se vrea un exemplu de buna practica ca se poate face si cum se poate face, chiar si pentru stat.

Parerile pacientilor despre Dr. Simu Rares Mihai

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.