Dr. Sinisteanu Oana

Dr. Sinisteanu Oana

Medic Specialist, Medicina de familie

★★★★★
4.00(1 rating)

22796 vizualizari

Enayati Medical City , BUCURESTI, Sos. Gh. I.Sisesti 8A, Sector 1, Bucuresti (vezi harta)

Despre Dr. Sinisteanu Oana

Dr. Sinisteanu Oana este Medic Specialist, Medicina de familie in cadrul Enayati Medical City, BUCURESTI, Sos. Gh. I.Sisesti 8A, Sector 1, Bucuresti.


Servicii disponibile

Informatii clinica: Enayati Medical City


Enayati Medical City este ecosistemul medical care integrează elita furnizorilor de servicii medicale ca să ofere cele mai bune soluții posibile în Romania pentru oncologie integrată și îngrijirea varstnicilor.  În primul rând, Enayati Medical City nu este doar un spital, este primul oraș medical construit după 1989 în România, un complex desfășurat pe o suprafață de 35.000 de metri pătrați. Enayati Medical City îmbină pentru prima oara un centru integrat de oncologie și recuperare (cu toate funcțiile necesare – ambulatoriu, imagistica, radioterapie și medicina nucleara, peste 100 de paturi), și un centru de îngrijire vârstnici cu peste 130 de paturi. Ingrijirea varstnicilor se va face in doua cladiri dispuse pe 8 etaje, pentru diferite grade de nevoi. Acest proiect, ca multe altele izolate pe teritoriul tarii se vrea un exemplu de buna practica ca se poate face si cum se poate face, chiar si pentru stat.

Parerile pacientilor despre Dr. Sinisteanu Oana

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

. Caladarescu Eliza a acordat 4
★★★★★
07.01.2022
Totul a decurs exact cum trebuie.Am intalnit o doamna doctor foarte rabdatoare si draguta cu copilul …si cu noi parintii…am platit la particular si a meritat toti banii steluta minus deorece am asteptat cateva minute bune pana sa intram si copilul nu mai avea stare😌 Recomand cu incredere


Alte servicii din specialitatea Medicina de familie disponibile in acelasi judet: