Dr. Sinziana Ioana Ghita

Dr. Sinziana Ioana Ghita

Medic Primar, Endocrinologie

★★★★★
5,00 (5 rating-uri)

1688 vizualizari

Affidea-Hiperdia , Brasov, Calea Bucuresti, nr. 27A(vezi harta)

Despre Dr. Sinziana Ioana Ghita

Dr. Sinziana Ioana Ghita este Medic Primar, Endocrinologie in cadrul Affidea-Hiperdia, Brasov, Calea Bucuresti, nr. 27A.


Servicii disponibile
Consultatie endocrinologie 150 lei (programare)
Control endocrinologie 80 lei (programare)

Informatii clinica: Affidea-Hiperdia

Hiperdia este specializata in investigatii de imagistica medicala de inalta performanta: Rezonanta Magnetica (RMN), Tomografie Computerizata (CT), Scintigrafie, Ecografie, Osteodensitometrie (Dexa), Radiologie digitala si Mamografie. Analizele de laborator si Consultatiile medicale de specialitate completeaza paleta extinsa de servicii medicale oferite.

Parerile pacientilor despre Dr. Sinziana Ioana Ghita

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

. Grad Bianca a acordat 5
★★★★★
10.09.2020
Doamna Doctor Sanziana Ghiță zece cu stelută!!!!

Anonim a acordat 5
★★★★★
20.08.2020
Vizita de astăzi a fost eficienta pentru mine! Sunt foarte mulțumita de d.na Dr Ghiță Sinziana. Pe lângă faptul că este un medic profesionist , știe să te asculte, să prescrie ce e potrivit și bun pentru tine. O recomand cu drag.

Cristina Negoita a acordat 5
★★★★★
16.09.2020

BELEUTA ELENA a acordat 5
★★★★★
23.09.2020
4

Diana Ilies a acordat 5
★★★★★
07.10.2020
Buna ziua, Suntem ( mama si fiica )pacientele d-nei Doctor Sanziana Ghita de putin timp ( 4 luni ) dar, suntem foarte bucuroase ca am intalnit-o. Inainte de toate e un om deosebit si un doctor care isi face meseria cu mare daruire. O recomandam cu mare incredere tuturor!