Dr. Sipos Andras

Dr. Sipos Andras

Medic Primar, Pneumologie

★★★★★
5,00 (1 rating)

270 vizualizari

ProVitam , Sfantu Gheorghe, Str.Muncitorilor, Nr.16, Covasna(vezi harta)

Despre Dr. Sipos Andras

Dr. Sipos Andras este Medic Primar, Pneumologie in cadrul ProVitam, Sfantu Gheorghe, Str.Muncitorilor, Nr.16, Covasna.


Servicii disponibile
Consultatie pneumologie 120 lei (programare)
Control pneumologie 70 lei (programare)

Informatii clinica: ProVitam

Laboratoarele de analize medicale a Centrului Medical Pro sunt situate în sediile din Sf. Gheorghe și Cluj-Napoca. Pentru a asigura pacienților rezultate acurate și reliabile, laboratoarele sunt echipate cu aparate de ultima generație, într-un sistem complet informatizat. Recoltarea probelor se face într-un sistem închis, probele sunt analizate în câteva ore de la recoltarea lor pentru investigațiile standard. Rezultatele analizelor sunt transferate automat într-o bază de date, validate de un medic de laborator, și numai apoi eliberate. Procesul de analize - pre-validare - validare - eliberare durează tipic între 1-48 ore, prioritatea noastră fiind eliberarea rezultatelor în cât maj scurt timp.

Parerile pacientilor despre Dr. Sipos Andras

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

ALEXANDRU ERDEI a acordat 5
★★★★★
31.03.2022
Din punct de vedere medical a fost foarte bine. Lasă de dorit faptul că deși am lăsat o sumă frumușică pentru un pensionar, organizarea este mai proastă decât la stat! Am fost inițial programat online la ora 17,30. În urmă cu două zile am fost sunat de la recepție să mă prezint la ora 16, pentru că au intervenit modificări. M-am prezentat la ora 16, când am constatat că circa 16 persoane erau programate tot pentru ora 16! Am pierdut o oră jumătate din timpul personal! Nu am pățit ca să-mi facă