Dr. Sorin Nica

Dr. Sorin Nica

Medic Primar, Chirurgie generala

★★★★★

2325 vizualizari

MedicZone , BUCURESTI, Str. Carol Davila, Nr. 101, Sector 5 (vezi harta)

Despre Dr. Sorin Nica

Dr. Sorin Nica este Medic Primar, Chirurgie generala in cadrul MedicZone, BUCURESTI, Str. Carol Davila, Nr. 101, Sector 5.
Dnl. Dr. Sorin Nica este medic primar chirurgie generală si sef sectie la Spitalul Prof Angelescu Bucuresti.

Are peste 25 de ani de experientă în chirurgie generală si practică laparoscopia si endoscopia digestivă.

Servicii disponibile
Consultatie chirurgie generala 230 lei (programare)
Consultatie online Chirurgie generala 100 lei (programare)
Control chirurgie generala(dupa consult) 120 lei (programare)

Informatii clinica: MedicZone


Clinica MedicZone este situata intr-o locatie eleganta, impunatoare, situata central, in zona Palatului Cotroceni, care isi intampina pacientii cu o atmosfera calda si primitoare, prin intermediul unor spatii generoase.
Regasiti o clinica multidisciplinara in cadrul careia isi desfasoara activitatea, medici, cu o vasta experienta, atat la nivel national, cat si international.
Serviciile medicale efectuate in cadrul clinicii MedicZone acopera un grad ridicat de complexitate in patologii diverse ale pielii, aparatului locomotor, ginecologice, tiroidei, gastrointestinale, cardiace, oftalmologice, ale cailor respiratorii etc.
Misiunea noastra este de efectua servicii medicale specializate si preventive, adaptate nevoilor fiecarui pacient, practicand medicina bazata pe dovezi stiintifice, prin atragerea si motivarea celor mai buni specialisti, cu ajutorul unor echipamente medicale moderne.
Viziunea noastra este sa devenim un centru medical de referinta care sa actioneze in zona preventiva, garant al calitatii actului medical, recunoscut pentru valoarea pe care o aduce pacientilor, partenerilor si investitorilor sai.
Valorile si principiile noastre organizationale in care credem, pe care le respectam si le sustinem, atat intern, cat si in mediul extern, sunt următoarele: „Pacientul este primordial!” „Accesibilitate la serviciile medicale!” „Respect pentru pacient și drepturile sale!” „Siguranta actului medical!” „Un mediu de lucru sigur pentru angajati!” „Profesionalism, Cooperare, Competitivitate, Suport si Eficienta!”

Parerile pacientilor despre Dr. Sorin Nica

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.