Dr. Sorin Pletea

Dr. Sorin Pletea

Medic Primar, Psihiatrie

★★★★★
5.00(1 rating)

2845 vizualizari

Neuroaxis , BUCURESTI, Calea Serban Voda nr. 206, etaj 1 | Cladirea U-Center (vezi harta)

Despre Dr. Sorin Pletea

Dr. Sorin Pletea este Medic Primar, Psihiatrie in cadrul Neuroaxis, BUCURESTI, Calea Serban Voda nr. 206, etaj 1 | Cladirea U-Center. Medic primar psihiatru, cu o experienta de aproape doua decenii in domeniul medical, fiind membru in European College of Neuropsychopharmacology. Activitate academica: Medic-sef sectie Spitalului Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Alexandru Obregia” Bucuresti; Coordonator al Programului National de Sanatate Mintala, Subprogramul pentru toxicomani; A prezentat in Congresele Nationale de Psihiatrie teme precum: “Metode comportamentale implicate in patologia adictiilor”, “Incidenta si tratamentul dependentei la opiacee in Romania”; A participat la Conferintele Nationale in Domeniul Adictiilor, unde in anul 2013, respectiv 2015 a prezentat temele: “Corelatia intre actele autoagresive si consumul de sunstante psihoactive la persoanle private de libertate” si respectiv “Tratamentul de substitutie pentru dependenta la opiacee in sistemul penitenciar din Romania”.

Servicii disponibile
Consultatie psihiatrie 300 lei (programare)
Control psihiatrie(dupa consult) 200 lei (programare)

Informatii clinica: Neuroaxis


Neuroaxis este prima clinica integrata de neurostiinte din Bucuresti. Echipa de medicii supraspecializati va ofera consultatii in neurologie, neurochirurgie, psihiatrie, psihologie clinica, cardiologie, reumatologie si ortopedie. De asemenea, in cadrul clinicii Neuroaxis aveti acces la investigatii de cea mai inalta calitate precum Electroencefalografie – EEG de lunga durata, Polisomnografie – PSG, Electromiografie – EMG, Ecografie Doppler cervico-cerebrala, Ecografie osteoarticulara, Ecografie de tesuturi moi, Ecocardiografie, EKG sau Poligrafie respiratorie. 

Prin reteaua de parteneri nationali si internationali asiguram si servicii de analize medicalte, testari genetice, interventii neurochirurgicale si investigatii imagistice. Suntem alaturi de dumneavoastra si va oferim solutii integrate de diagnostic, tratament si monitorizare pentru toate afectiunile neurologice si conexe.

Parerile pacientilor despre Dr. Sorin Pletea

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
03.07.2019