Dr. Sorin Ungurianu

Medic Primar, Ortopedie

★★★★★
5,00 (3 rating-uri)

517 vizualizari

18 programari

Hiperdia Galati , Galati, Str. G-ral Alexandru Cernat nr. 61(vezi harta)
Despre Dr. Sorin Ungurianu
Medicul Dr. Sorin Ungurianu este Medic Primar, Ortopedie in cadrul Hiperdia Galati, Galati, Str. G-ral Alexandru Cernat nr. 61. Medicul Sorin Ungurianu este Medic Primar, Ortopedie in cadrul Hiperdia Galati

Servicii disponibile
Consultatie ortopedie 130 lei (programare)
Consultatie ortopedie copii 60 lei (programare)
Control ortopedie 80 lei (programare)

Informatii clinica
Hiperdia este specializata in investigatii de imagistica medicala de inalta performanta: Rezonanta Magnetica (RMN), Tomografie Computerizata (CT), Scintigrafie, Ecografie, Osteodensitometrie (Dexa), Radiologie digitala si Mamografie. Analizele de laborator si Consultatiile medicale de specialitate completeaza paleta extinsa de servicii medicale oferite.

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Pîrvu Teodor a acordat 5
★★★★★
17.01.2020
Excelent, concret si am plecat placut surprins impreuna cu un sfat bun pentru o recuperare rapida! Recomand!

Anonim a acordat 5
★★★★★
20.12.2019
Am fost sunat si reprogramat la un al medic dr Cornea in lipsa doctorului initial in urma consultatiei dmnul doctor nu a putut sa imi dea nici concediu medical nici scrisoare medicala deoarece a spus ca nu lucrati cu casa de asigurari si acum sunt nevoit sa ma duc la alt medic alta consultatie pt ami elibera un concediu medical

Daniela Nour a acordat 5
★★★★★
18.10.2019
Sunt multumita. Mi s-a recomandat doua investigatii,ecografie si radiografie, si urmeaza sa revin cu rezultatul ptr a urma un tratament pana la vindecare.