Dr. Sorina Muciuciora

Medic Specialist, Diabet si boli metabolice

★★★★★
(0 rating-uri)

1 vizualizari

0 programari

Liberty Medical Center , BUCURESTI, Str. Zorilor 23 A Stefanestii de Jos, Ilfov(vezi harta)

Despre Dr. Sorina Muciuciora

Medicul Dr. Sorina Muciuciora este Medic Specialist, Diabet si boli metabolice in cadrul Liberty Medical Center, BUCURESTI, Str. Zorilor 23 A Stefanestii de Jos, Ilfov. Medicul Sorina Muciuciora este Medic Specialist, Diabet si boli metabolice in cadrul Liberty Medical Center

Servicii disponibile

Momentant acest doctor nu are servicii disponibile in sistem!


Informatii clinica

Clinica Liberty Medical Center este un centru medical modern, situat in Stefanestii de Jos – Ilfov, dotat cu echipamente avansate, capabile sa sustina servicii medicale unice la nivelul judetului ILFOV, cum ar fi videoendoscopia digestiva superioara si inferioara, ecografia 4D. 

Venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o echipa de medici specialisti si asistente care dispun de o vasta experienta medicala si se disting prin calificari impresionante in spitalele universitare din Bucuresti. Moderna din punct de vedere al dotarilor cu echipamente de ultima generatie si al conditiilor oferite, clinica Liberty Medical Center ofera pacientilor consultatii, investigatii si analize de laborator in peste 15 specialitati medicale.

Parerile pacientilor

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.