Dr. Sorina Muciuciora

Dr. Sorina Muciuciora

Medic Specialist, Diabet si boli metabolice

★★★★★

11452 vizualizari

Liberty Medical Center , BUCURESTI, Str. Zorilor 23 A Stefanestii de Jos, Ilfov (vezi harta)

Despre Dr. Sorina Muciuciora

Dr. Sorina Muciuciora este Medic Specialist, Diabet si boli metabolice in cadrul Liberty Medical Center, BUCURESTI, Str. Zorilor 23 A Stefanestii de Jos, Ilfov.


Servicii disponibile
Consultatie diabet 180 lei (programare)
Consultatie nutritie 180 lei (programare)
Control diabet(dupa consult) 100 lei (programare)

Informatii clinica: Liberty Medical Center


Clinica Liberty Medical Center este un centru medical modern, situat in Stefanestii de Jos – Ilfov, dotat cu echipamente avansate, capabile sa sustina servicii medicale unice la nivelul judetului ILFOV, cum ar fi videoendoscopia digestiva superioara si inferioara, ecografia 4D. 

Venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o echipa de medici specialisti si asistente care dispun de o vasta experienta medicala si se disting prin calificari impresionante in spitalele universitare din Bucuresti. Moderna din punct de vedere al dotarilor cu echipamente de ultima generatie si al conditiilor oferite, clinica Liberty Medical Center ofera pacientilor consultatii, investigatii si analize de laborator in peste 15 specialitati medicale.

Parerile pacientilor despre Dr. Sorina Muciuciora

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.