Dr. Sorina Postelnicu

Medic Specialist, Medicina interna

★★★★★
5,00 (6 rating-uri)

2229 vizualizari

134 programari

Policlinica Sala Palatului , BUCURESTI, Str. Ion Campineanu nr. 23, Sector 1(vezi harta)
Despre Dr. Sorina Postelnicu
Medicul Dr. Sorina Postelnicu este Medic Specialist, Medicina interna in cadrul Policlinica Sala Palatului, BUCURESTI, Str. Ion Campineanu nr. 23, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie + vaccin gripal (inclus vaccin) 99 lei (programare)
Consultatie medicina interna 90 lei (programare)
Control medicina interna 45 lei (programare)

Informatii clinica
Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria este o organizatie de caritate neguvernamentala dedicata asistentei medicale integrate pentru persoanele fara venit si fara asigurare medicala si pentru persoanele cu venituri mici din Bucuresti, prin intermediul Policlinicilor Sociale. 

Ajutam si ingrijim persoanele aflate in nevoie prin proiecte sustenabile si durabile in domeniile sanatatii si educatiei. Fundatia a fost infiintata de Dr. Wargha Enayati impreuna cu sotia sa, Mitra Enayati in luna august 2010. Daruirea, entuziasmul si spiritualitatea Reginei Maria au inspirat fondatorii sa creeze proiecte care sa contribuie la imbunatatirea calitatii vietii a cat mai multor romani. De aproape 5 ani oferim servicii medicale de calitate in mod neconditionat si sansa la o viata decenta celor mai putin norocosi decat noi. 

Credem ca actul medical este o forma de a-ti iubi semenii si ca activitatile pe care le facem pentru binele celorlalti sunt importante nu doar pentru cei care au nevoie, ci si pentru fiecare dintre noi, in cladirea unei lumi mai bune. Toate persoanele trebuie sa beneficieze de servicii medicale si de o sansa la o viata decenta.

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
05.11.2019

Sabina Ana Ministeru a acordat 5
★★★★★
05.11.2019
Profesionalism si servicii de calitate

Lucian Sebastian Cucia a acordat 5
★★★★★
04.11.2019
Foarte plăcută experiența. Singurul minus, care nu are nici o legătură cu doamna doctor, este că era o căldură insuportabilă în incinta clinicii.

daniela milis a acordat 5
★★★★★
20.06.2019
Foarte plăcută, explicita, metodica , am plecat cu încredere în profesionalismul d-nei. dr. Mulțumesc! Voi reveni!

Anonim a acordat 5
★★★★★
05.11.2019

Anonim a acordat 5
★★★★★
31.10.2019
A fost foarte bine! Sunt mulțumit de consultația primita!!!