Dr. Speranta Schmitzer

Conferentiar Universitar, Oftalmologie

★★★★★
(0 rating-uri)

155 vizualizari

6 programari

Oftalmestet , BUCURESTI, Calea Serban Voda, 35A, Sector 4,(vezi harta)

Despre Dr. Speranta Schmitzer

Medicul Dr. Speranta Schmitzer este Conferentiar Universitar, Oftalmologie in cadrul Oftalmestet, BUCURESTI, Calea Serban Voda, 35A, Sector 4,. Conferentiar Universitar, Doctor in stiinte medicale Competente in Chirurgie oftalmologica, plastica si reconstructiva

Servicii disponibile

Consultatie adulti 200 lei lei (programare)
Consultatie copii < 7 ani 230 lei lei (programare)
Consultatie copii > 7ani 230 lei lei (programare)
Prescriere ochelari 100 lei lei (programare)
Tomografie nerv optic (un ochi) 150 lei lei (programare)
Tomografie retiniana (ambii ochi) 250 lei lei (programare)
Tomografie retiniana (un ochi) 150 lei lei (programare)

Informatii clinica

Clinica OFTALMESTET este una dintre cele mai elegante și performante clinici oftalmologice din România fără a fi în același timp o clinică scumpă. Oftalmestet este singura clinică oftalmologică unde, în afara operațiilor "obișnuite", cum ar fi cataracta sau glaucomul, se efectuează pe scară largă operații oculo-plastice: ptoze palpebrale, traumatisme, entropion, ectropion, enucleații, exenterații, blefaroplastii inferioare și superioare, căi lacrimale, herniere de grăsime, lifting de sprâncene, lagoftalmii paralitice, tumori palpebrale și conjunctivale, colobom palpebral ș.a. 

De altfel, Dr. SPERANTA SCHMITZER este primul medic din România care a obținut din partea Ministerului Sănătății competența pentru operații oculo-plastice, efectuând peste 8.000 de asemenea operații și peste 27.000 de operații oftalmologice reușite. Calitatea serviciilor și ambianța deosebită creată în interiorul clinicii sunt atuurile pe care Clinica Oftalmestet se bazează. Aceste motive au dus și la decizia Majestății Sale Regele Mihai I de a-i acorda titlul de Furnizor al Casei Regale a României.

Parerile pacientilor

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.