Dr. Stefan Ailoaiei

Dr. Stefan Ailoaiei

Medic Specialist, Cardiologie

★★★★★
5.00(1 rating)

3372 vizualizari

Centrul Medical Emerald ,Iasi, Str. Iancu Bacalu nr. 23 , in incinta Palas Campus (vezi harta)

Despre Dr. Stefan Ailoaiei

Dr. Stefan Ailoaiei este Medic Specialist, Cardiologie in cadrul Centrul Medical Emerald, Iasi, Str. Iancu Bacalu nr. 23 , in incinta Palas Campus.
Arii de interes: electrofiziologie ?i abla?ii.
Activitate desfă?urată în cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. I.M.Georgescu” Ia?i
Membru al EHRA, ESC ?i al Grupului de Lucru pentru Aritmie din România. 
Cercetare în electrofiziologie la Royal Brompton Hospital, Londra, Marea Britanie. 


Servicii disponibile

Informatii clinica: Centrul Medical Emerald


“Afli. Intelegi. Alegi.” Emerald este un centru medical integrat, certificat ISO Lloyd’s și autorizat pentru derulare studii clinice, ce își propune să abordeze în mod unitar toate etapele îngrjirilor medicale, de la prevenție la diagnostic, tratament și urmărire medicală. Centrul medical Emerald oferă consultații medicale de specialitate și investigații IRM acoperind o gamă largă de afecțiuni din domeniile cardiologiei și neurologiei. 

Alături de un diagnostic clinic de calitate oferit de specialiști cardiologi, neurologi și radiologi, pacienții ce se adresează centrului Emerald beneficiază de proceduri medicale dedicate (test de efort, Holter ECG și tensional, evaluarea rigidității arteriale, ecografie cardiacă și vasculară Doppler etc.), precum și de investigații IRM neurologice, vasculare și de cord la cele mai înalte standarde disponibile actualmente. 

Examenele IRM sunt realizate pe un aparat nou, de ultimă generație, special echipat pentru a oferi totalitatea opțiunilor în explorările cardio-vasculare și neurologice (cerebrale și de coloană vertebrală). Întregul nostru personal vă va fi alături pe parcursul diagnosticului, tratamentului și urmăririi evoluției dumneavoastră medicale. De asemenea, medicii noștri vă pot oferi explicațiile medicale și în limbi străine, precum engleză, franceză, italiană, arabă, greacă.

Parerile pacientilor despre Dr. Stefan Ailoaiei

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Macoviciuc Vasia Marius a acordat 5
★★★★★
12.03.2024
Amabilitate, promptidune si respect!