Stefan David

Stefan David

, Alta specialitate

★★★★★
(0 rating-uri)

64 vizualizari

Bio Ortoclinic , BUCURESTI, Sos. Ghe. Ionescu Sisesti nr. 325A, Sector 1, Bucuresti(vezi harta)

Despre Stefan David

Stefan David este , Alta specialitate in cadrul Bio Ortoclinic, BUCURESTI, Sos. Ghe. Ionescu Sisesti nr. 325A, Sector 1, Bucuresti. Medicul Stefan David este , Alta specialitate in cadrul Bio Ortoclinic

Servicii disponibile

Momentant acest doctor nu are servicii disponibile in sistem!


Informatii clinica: Bio Ortoclinic

In 10 ani de activitate în Romania, Bio Ortoclinic a devenit cea mai mare clinica de ortopedie si vertebrologie din Sud-Estul Europei și una dintre cele mai importante din Europa, axata pe tratamente nechirurgicale a tot ceea ce inseamna aparat locomotor – membre superioare, membre inferioare, bazin si toate tipurile de DURERI DE SPATE. Dispunem de aparatura performanta, de personal specializat si de un management al calitatii la cele mai inalte standarde. Iar toti cei care ne-au trecut pragul – pana acum peste 11.000 de pacienti -, vedete sau oameni obișnuiti, toti cu probleme articulare, ale membrelor superioare și inferioare, ale bazinului, sau cu dureri de spate, au simtit acest standard înalt prin rezultatele obtinute, prin recomandarile primite si prin atentia pe care au primit-o din partea personalului medical.

Parerile pacientilor despre Stefan David

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.