Dr. Stefan Gargu

Medic Primar, Ginecologie

★★★★★
(0 rating-uri)

552 vizualizari

23 programari

Affidea Romania , Rm Valcea, Str. Matei Basarab nr. 3(vezi harta)
Despre Dr. Stefan Gargu
Medicul Dr. Stefan Gargu este Medic Primar, Ginecologie in cadrul Affidea Romania, Rm Valcea, Str. Matei Basarab nr. 3. Medicul Stefan Gargu este Medic Primar, Ginecologie in cadrul Affidea Romania

Servicii disponibile
Consultatie + ecografie transvaginala 197 lei (programare)
Consultatie ginecologica 110 lei (programare)
Consultatie obstetricala 110 lei (programare)
Control (in interval de 30 de zile) 60 lei (programare)
Eco. mamara bilaterala 110 lei (programare)
Eco. Transvaginala 150 lei (programare)
Ecografie abdominala 110 lei (programare)
Ecografie pelvina 110 lei (programare)
Ecografie sarcina T1 150 lei (programare)
Ecografie sarcina T2 150 lei (programare)
Ecografie sarcina T3 150 lei (programare)
Ecografie transvaginala 150 lei (programare)
Extractie sterilet 100 lei (programare)

Informatii clinica
Centrul Medical SANMED Ramnicu Valcea Centrele SANMED sunt recunoscute pentru calitatea serviciilor medicale pe care le ofera pacientilor din Ramnicu Valcea si Slatina, dar si la nivel regional, peste 17.500 de pacienti/an apeland la serviciile medicale ale profesionistilor SANMED din cele doua centre de diagnostic imagistic, iar Centrul Medical Ramnicu Valcea deservind aproximativ 50.000 de pacienti/an. Începând cu luna iulie 2015, SANMED s-a alăturat echipei Affidea Romania, prin acest demers Affidea Romania ajungand la un numar de 14 centre. Personalul ce deserveşte pacienţii Centrului Medical SANMED Ramnicu Valcea dispune de competenţe extinse şi înaltă experienţă profesională, oferind certitudinea unei activităţi medicale performante. 

Centrul Medical SANMED Ramnicu Valcea este situat pe str. Matei Basarab nr.3, Râmnicu Vâlcea. Anul 2002 reprezintă anul în care SANMED a luat ființă pe piața locală din județul Vâlcea. În luna iulie 2007 a fost inaugurată prima secție de diagnostic imagistic din județul Vâlcea în cadrul Centrului medical SANMED punând la dispoziția pacienților investigații CT, DEXA, RX și Mamografii. În decembrie 2008, laboratorul de analize din cadrul Centrului medical SANMED a obținut în premieră pentru județul Vâlcea acreditarea RENAR. 

 În luna martie 2013, este inaugurat Centrul de diagnostic imagistic SANMED Râmnicu Vâlcea, iar un an mai târziu, al doilea Centru de diagnostic imagistic Slatina. În luna iulie 2014, SANMED a inaugurat secția de spitalizare de zi în cadrul Centrului de diagnostic imagistic Râmnicu Vâlcea (geriatrie și reabilitare medicală).

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.