Dr. Stefan Pricopie

Dr. Stefan Pricopie

Medic Specialist, Oftalmologie

★★★★★

1003 vizualizari

OptiSmart , BUCURESTI, Bd. Stefan cel Mare 44, vis a vis de Spitalul Colentina (vezi harta)

Despre Dr. Stefan Pricopie

Dr. Stefan Pricopie este Medic Specialist, Oftalmologie in cadrul OptiSmart, BUCURESTI, Bd. Stefan cel Mare 44, vis a vis de Spitalul Colentina .
Dr. Pricopie Stefan este Medic Specialist oftalmolog  in cadrul clinicii Optismart, B-dul Stefan cel Mare 44, vis a vis de Spitalul Colentina. Dr. Pricopie Stefan este Doctor in Stiinte Medicale si a lucrat timp de 7 ani pe postul de Asistent Universitar in cadrul Disciplinei de Oftalmologie a Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti, Sectia Oftalmologie a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti. Din punct de vedere chirurgical este specializat pe chirurgia polului anterior, respectiv pe chirurgia cataractei.

Servicii disponibile
Consultatie copii > 7ani 150 lei (programare)
Consultatie copil > 7 ani 150 lei (programare)
Consultatie oftalmologie + prescriere ochelari 150 lei (programare)
Consultatie oftalmologie adulti 150 lei (programare)
Control oftalmologie adulti(dupa consult) 100 lei (programare)
Control oftalmologie copii(dupa consult) 100 lei (programare)
Injectii subconjuctivale 150 lei (programare)
Pachet oftalmologie (Consultatie,tensiune oculara,picaturi) 150 lei (programare)
Permietrie computerizata (ambii ochi) 150 lei (programare)
Permietrie computerizata (un ochi) 150 lei (programare)
Prescriere lentile de contact 150 lei (programare)
Prescriere ochelari 150 lei (programare)
Referat oftalmologie 300 lei (programare)

Informatii clinica: OptiSmart


Ne bucuram ca citesti acest text despre noi, inseamna ca ai ajuns pe pagina noastra si dorim sa iti oferim cea mai buna experienta in alegea ochelarilor potriviti pentru tine si cei dragi. Inca de la infiintarea primului magazin din Bucuresti (Optismart Stefan cel mare) in 2011, ne straduim sa asiguram cele mai bune servicii si produse clientilor nostri. In cadrul cabinetelor din magazinele noastre din Bucuresti si Ramnicu Sarat se pot face consultatii oftalmologice realizate de medic oftalmolog specialist dar si consultatii optometrice in vederea stabilirii de dioptrii pentru ochelari de vedere de catre echipa noastra de tehnicieni optometristi, de asemenea la noi vei gasi o gama foarte mare de rame si lentile de ochelari pentru toate gusturile si bugetele, astfel iti punem la dispozitie sute de rame de cea mai buna calitate de la designeri renumiti la preturi accesibile, atat in magazinele stradale cat si in magazinul online.

Parerile pacientilor despre Dr. Stefan Pricopie

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.