Dr. Stefanel Vlad

Dr. Stefanel Vlad

Medic Primar, Radioterapie

★★★★★

325 vizualizari

Nativia , BUCURESTI, Str. Pitar Mos 12, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Stefanel Vlad

Dr. Stefanel Vlad este Medic Primar, Radioterapie in cadrul Nativia, BUCURESTI, Str. Pitar Mos 12, Sector 1.
Dr. Stefanel Vlad este medic primar radioterapie, cu o experienta clinica de peste 20 ani si avand ca domenii speciale de interes neoplaziile mamare si ginecologice. Are activitate stiintifica bogata, este membru al European Society for Radiotherapy and Oncology, sustine constant prezentari la cursuri si conferinte de specialitate in Romania si strainatate.

Este o persoana atenta, empatica, iar comunicarea cu pacientele sale este o arma la fel de eficienta ca orice alt tratament oncologic. Este pasionat de fotografie si sport, fiind fondatorul echipei RxRun formata din medici si asistenti medicali din domeniul radioterapiei care participa la competitii in beneficiul pacientilor cu cancer.

Competente
Ingrijiri palliative

Servicii disponibile
Consultatie radioterapie 350 lei (programare)

Informatii clinica: Nativia


Suntem medici specializati în obstetrică și ginecologie. Suntem empatici, comunicativi și onești. Suntem profesioniști și accesibili. Medicii noștri, supraspecializați pe diferite ramuri în obstetrică-ginecologie, au un singur obiectiv comun: sănătatea ta. În munca pe care o depunem zi de zi suntem ghidați de aceleași valori și viziuni, facem totul cu profesionalism și pasiune, sub atenta îndrumare a Prof. Dr. Gheorghe Peltecu.
Atmosfera din clinica noastră este una caldă și calmă, creată special pentru confortul tău. Cabinetele noastre sunt dotate cu tehnologie de ultimă generație, pentru a ne asigura că serviciile pe care le oferim sunt la cea mai înaltă calitate pentru tine. Desigur, avem medici cu o experiență foarte vastă, cu renume și reputație foarte bune. Da, avem și medici tineri, foarte pasionați de ceea ce fac și ne mândrim cu aceștia. Toți au studii și experiență internaționale, dar și diferite supraspecializări, ceea ce ajută să îți oferim servicii complete de obstetrică și ginecologie. Împreună suntem echipa Nativia, experți în obstetrică-ginecologie


Parerile pacientilor despre Dr. Stefanel Vlad

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.