Dr. Stefanescu Cristina

Dr. Stefanescu Cristina

Medic Specialist, Ecografie

★★★★★
5,00 (1 rating)

85 vizualizari

VitaPlus Medical , Craiova, Str. Anul 1848, Nr 100, Craiova, Dolj(vezi harta)

Despre Dr. Stefanescu Cristina

Dr. Stefanescu Cristina este Medic Specialist, Ecografie in cadrul VitaPlus Medical, Craiova, Str. Anul 1848, Nr 100, Craiova, Dolj.


Servicii disponibile
Ecografie abdomen complet 100 lei (programare)
Ecografie Doppler artere bilateral 250 lei (programare)
Ecografie mamara bilaterala 100 lei (programare)
Ecografie parti moi 100 lei (programare)
Ecografie tiroida 100 lei (programare)

Informatii clinica: VitaPlus Medical

Servicii medicale de calitate Am creat Centrul Medical VITAPLUS pentru dumneavoastră. Suntem o echipă de profesioniști devotati, mereu entuziaști, serioși și onesti cu pacienții noștri. Pentru noi medicina continuă să fie o artă. Punem în slujba sănătății dumneavoastră toată știința medicală acumulată de fiecare dintre noi la cursuri și specializări permanente. Vă stăm la dispoziție pentru a vă asigura informațiile medicale de care aveți nevoie și pentru a crește calitatea vieții dumneavoastră. Centrul medical VITAPLUS vă oferă servicii medicale de înaltă calitate, grație echipei de medici specialiști și a aparaturii performante. Ne recomandă experiența îndelungată a specialiștilor, formația didactică a multora dintre ei, medicii tineri, bine pregătiți și dornici de afirmare dar și aparatura modernă, performantă.

Parerile pacientilor despre Dr. Stefanescu Cristina

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

.Daniela Tudor a acordat 5
★★★★★
01.02.2021
Doamna doctor a fost foarte atenta și drăguță. Chiar dacă veștile nu au fost grozave a contat calitatea umana cu care am fost tratata. Va mulțumesc!