Dr. Stefania Bragaru Radu

Dr. Stefania Bragaru Radu

Medic Specialist, Diabet si boli metabolice

★★★★★
(0 rating-uri)

131 vizualizari

Super Diet , BUCURESTI, Calea Floreasca nr. 60, etaj 1, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Stefania Bragaru Radu

Dr. Stefania Bragaru Radu este Medic Specialist, Diabet si boli metabolice in cadrul Super Diet, BUCURESTI, Calea Floreasca nr. 60, etaj 1, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie diabet 195 lei (programare)
Consultatie nutritie 290 lei (programare)
Control diabet 120 lei (programare)

Informatii clinica: Super Diet

SuperDiet este o clinică medicală dedicată atât pacienţilor diagnosticati cu diabet sau prediabet,obezitate, dislipidemie, hipertensiune, ficat gras, sindrom metabolic și alte afectiuni associate, precum și persoanelor care au nevoie de ajutor în schimbarea stilului de viață. 

Echipa noastră de medici specialiști este gata oricând să pună în slujba ta cunoștințele și experiența lor pentru a te ajuta să fii mai sanatos și longeviv, să slabești și să iți menții greutatea printr-o nutriție corectă și un stil de viață sănătos. Procentul de obezite în România crește alarmant de la an la an, iar noi ne dorim prin conceptul nostru să educăm populația și să scădem acest procent. 

Ne dorim ca fiecare om să se simtă bine în pielea lui și misiunea noastră e să încercăm să instaurăm obiceiuri alimentare sănătoase în viața fiecărui pacient.

Parerile pacientilor despre Dr. Stefania Bragaru Radu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.