Dr. Stelea Irina

Dr. Stelea Irina

Medic Primar, Ginecologie

★★★★★

26383 vizualizari

Mediclass , BUCURESTI, Str. Sf. Elefterie 47 - 49, Sector 5 (vezi harta)

Despre Dr. Stelea Irina

Dr. Stelea Irina este Medic Primar, Ginecologie in cadrul Mediclass, BUCURESTI, Str. Sf. Elefterie 47 - 49, Sector 5. Medic Primar Obstetrica - Ginecologie Competente: Ecografie /Obstetrica - Ginecologie

Servicii disponibile
Colposcopie 150 lei (programare)
Consultatie ginecologica 200 lei (programare)
Consultatie infertilitate 200 lei (programare)
Consultatie obstetricala 200 lei (programare)
Consultatie senologica (mamara) 200 lei (programare)
Control ginecologie(dupa consult) 100 lei (programare)
Ecografie sarcina incipienta 170 lei (programare)
Ecografie sarcina incipienta T1 + Doppler 250 lei (programare)
Ecografie sarcina T1 170 lei (programare)
Ecografie transvaginala 170 lei (programare)
Extractie sterilet 200 lei (programare)
Montare sterilet (sterilet neinclus) 200 lei (programare)

Informatii clinica: Mediclass


Centru Medical multidisciplinar de diagnostic si tratament ambulatoriu. MediClass s-a deschis in luna noiembrie 2006, la initiativa Dr. Maria Dana Constantinescu, medic primar de medicina generala, sub Coordonarea Stiintifica a Prof. Dr. Alexandru Oproiu. Ideea acestui centru medical s-a nascut din dorinta de orientare mai atenta SI CATRE OMUL din PACIENT. 

Intr-o lume in care goana dupa eficienta, performanta si profit au deteriorat considerabil calitatea vietii, consecinta inevitabila a devenit marginalizarea uneia dintre laturile fundamentale ale profesiei de medic - si anume viziunea de ansamblu asupra fiintei umane. 

 Actionarii MediClass au creat infrastructura necesara definita in termeni de functionalitate si maxim confort pentru pacienti si medici.Managementul asigura acces, disponibilitate ,maxima confidentialitate, performanta, si rata crescuta de reinnoire a echipamentelor medicale. "Scopul final al medicinei nu este numai sa vindece si sa previna bolile, ci inca sa-i perfectioneze pe oameni si sa-i faca mai fericiti, facandu-i mai buni." Hippocrate

Parerile pacientilor despre Dr. Stelea Irina

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.