Dr. Suru Alina

Dr. Suru Alina

Medic Primar, Dermatologie

★★★★★
5.00(2 rating-uri)

3817 vizualizari

Hebra Dermatologie , BUCURESTI, Sos. Nicolae Titulescu, Nr.163, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Suru Alina

Dr. Suru Alina este Medic Primar, Dermatologie in cadrul Hebra Dermatologie, BUCURESTI, Sos. Nicolae Titulescu, Nr.163, Sector 1. Medic specialist dermatologie-venerologie Investigatii oferite: Diagnosticul si tratamentul bolilor de piele si a infectiilor cu transmitere sexuala Dermatopediatrie – diagnosticul si tratamentul bolilor de piele la copii Chirurgia pielii - excizii alunite si cancer de piele, cauterizari papiloame, veruci, biopsii cutanate Molemapping si dermatoscopie - harta alunitelor si analiza microscopica Mezoterapie pentru intinerire, reducerea pigmentarii riduri fine, cicatrici post acnee Dermatologie estetica – tratamente laser, IPL, reducerea ridurilor cu botox, si acid hialuronic, peelinguri chimice pentru rejuvenare, microneedling, Dermapen pentru cicatrici superficiale Augmentare buze - marirea si conturarea buzelor Tratamentul transpiratiei excesive cu botox Tratamentul rozaceei si cuperozei cu lumina intens pulsata IPL Tratamentul venectaziilor si venelor inestetice cu scleroterapie si lumina intens pulsata IPL Testare alergii cutanate tip „patch testing” - pentru stabilirea cauzei dermatitei de contact Fototerapie UVB - pentru tratamentul psoriazisului, eczemelor, vitiligo Domenii de expertiza: Mezoterapie pentru intinerire Diagnosticul si tratamentul bolilor de piele si a infectiilor cu transmitere sexuala Dermatita de contact- diagnostic, testare alergii cutanate tip „patch testing”, tratament Dermatopediatrie – diagnosticul si tratamentul bolilor de piele la copii Chirurgia pielii - excizii alunite si cancer de piele, cauterizari papiloame, veruci, biopsii cutanate Dermatoscopie, molemapping - harta alunitelor Dermatologie estetica – tratamente laser, IPL, reducerea ridurilor cu botox, peelinguri chimice pentru rejuvenare, microneedling si Tratamentul transpiratiei excesive cu botox

Servicii disponibile
Consultatie dermato-estetica 230 lei (programare)
Consultatie dermatologie 230 lei (programare)
Consultatie online Dermatologie 100 lei (programare)
Control dermatologie(dupa consult) 120 lei (programare)
Dermatoscopie (pe leziune) 70 lei (programare)

Informatii clinica: Hebra Dermatologie


Hebra Dermatologie” este o Clinica de Dermatologie care functioneaza din anul 2008. Este un serviciu condus si administrat de medici dermatologi si dedicat exclusiv serviciilor de dermatologie, estetica si venerologie, ceea ce are ca rezultat o centrare a activitatii in sfera tratamentelor bolilor de piele, infrumusetare si a bolilor cu transmitere sexuala. 

Aparatura folosita este una de ultima generatie si toate procedurile sunt efectuate in conditii de sterilitate si curatenie deosebite, standarde care sunt auditate in mod regulat. Din momentul in care deveniti pacientul nostru, beneficiati de servicii post consultatie. Scopul acestora este acela de a comunica rezultatele si de a identifica probleme sau ingrijorari legate de tratament – modul in care il procurati sau neintelegeri cu privire la administrare. 

Pentru aceasta ne puteti consulta telefonic sau, ideal, prin formularul online. Puteti cere un rezumat al consultatiei sau o scrisoare pentru medicul de familie, care va poate fi expediata si dumneavoastra. Va rugam, pe cat posibil, sa va exprimati interesul in acest sens inaintea consultatiei. Pentru a ne putea dezvolta in permanenta serviciile oferite va incurajam sa ne sugerati aspecte care ar putea fi imbunatatite sau lucruri care v-au surprins placut, prin formularul de satisfactie aflat la receptie.

Parerile pacientilor despre Dr. Suru Alina

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Ponciu David a acordat 5
★★★★★
27.01.2022
Excelent!

Raluca Marcu a acordat 5
★★★★★
03.09.2020
Doamna doctor Suru este extrem de amabila si foarte profesionista. Am plecat cu raspunsuri bine conturate la intrebarile mele.