Dr. Tamas Kerekes

Dr. Tamas Kerekes

Medic Specialist, Neurochirurgie

★★★★★
5.00(9 rating-uri)

5076 vizualizari

RMN Diagnostica ,Brasov, Str. H. Oberth, Nr. 8, Brasov (vezi harta)

Despre Dr. Tamas Kerekes

Dr. Tamas Kerekes este Medic Specialist, Neurochirurgie in cadrul RMN Diagnostica, Brasov, Str. H. Oberth, Nr. 8, Brasov.


Servicii disponibile

Informatii clinica: RMN Diagnostica


Suntem onorați de vizita dumneavoastră in clinicile noastre de imagistică. Cu o echipă puternică, motivată, cu experienţă în imagistică medicală şi mai ales RMN de peste 30 de ani la nivel european şi de 10 ani în România. RMN Diagnostica, pe lângă serviciile medicale de înaltă calitate oferite în cadrul centrelor medicale, vine în întâmpinarea pacienților cu servicii medicale în contract CAS și în cadrul ambulatorului de specialitate Brașov, Sibiu și Făgăraș.

RMN DIAGNOSTICA se mândrește cu o echipă profesionistă și cu deosebită grijă și înțelegere față de pacienți. Fiecare membru este pregătit în a vă oferi servicii de calitate la standarde înalte, astfel încat vizita dumneavoastră în cabinetul nostru să fie una placută și relaxată.

Cu o experienta vasta in domeniul imagisticii si cu echipe bine pregatite dorim sa acoperim intreaga gama de investigatii din imagistica medicala asa cum se fac in marile centre medicale din tara. Punem la dispoziția pacienților procedee de diagnosticare moderne, fără iradiere, completate de diagnostice oferite de medici cu înaltă specializare.

Parerile pacientilor despre Dr. Tamas Kerekes

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
09.05.2024
Excelent!

Gheorghe Florentina a acordat 5
★★★★★
15.02.2024
5

Iuciuc Mirela a acordat 5
★★★★★
01.02.2024
10 cu felicitări!În primul rand,e om!Mai rar găsești asa un om de omenie!Un medic extraordinar de bun!Felicitări doctore!

Alexandru Ferenczi a acordat 5
★★★★★
04.01.2024

Anonim a acordat 5
★★★★★
07.12.2023
A fost foarte bine! Doctorul este profesionist, blând și își face treaba foarte bine!

Paul Augustin a acordat 5
★★★★★
02.11.2023
Profesionist. Prietenos in comunicare. Mi-a explicat foarte clar care este problema.

Marin Carmen a acordat 5
★★★★★
25.05.2023
A fost o întâlnire cu un medic de o umanitate mai rar întâlnită. Un om deosebit. Nota 10. Doresc tuturor sănătate și mult succes!

Cristinel Jurubescu a acordat 5
★★★★★
11.05.2023
Excelent

Deju Doru a acordat 5
★★★★★
13.04.2023
5 Serviciile oferite au fost de real ajutor pentru ce urmeaza in predarea dosarului . Multumesc !