Dr. Teodor Buliga

Dr. Teodor Buliga

Medic Primar, Chirurgie generala

★★★★★
5.00(6 rating-uri)

7225 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Teodor Buliga

Dr. Teodor Buliga este Medic Primar, Chirurgie generala in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1. Medicul Teodor Buliga este Medic Primar, Chirurgie generala in cadrul SANADOR

Servicii disponibile
Consultatie chirurgie generala 530 lei (programare)
Control chirurgie generala(dupa consult) 235 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


Situata in imediata apropiere a Spitalului Clinic SANADOR, Clinica SANADOR Buzesti vine in completarea nevoilor pacientilor oferind acces la consultatii in 38 de specialitati medicale, acordate de medici de prestigiu, cu o vasta experienta in domeniu.

In cadrul acestei clinici, cabinetele medicale destinate consultatiilor acopera o gama larga de specialitati medicale. In plus, in Clinica SANADOR Buzesti se pot efectua explorari functionale, colposcopii si ecografii. In cabinete special amenajate sunt recoltate analize medicale de laborator si teste RT-PCR sau antigenice rapide pentru depistarea virusului SARS-CoV-2.

Tot aici, la etajul 1, SANADOR a creat o lume de poveste pentru micii pacienti. Departamentul de Pediatrie ofera copiilor consultatii intr-un spatiu prietenos, decorat si creat special pentru a crea confortul necesar si a diminua teama de medic.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Medicul Dr. Teodor Buliga este disponibil si in urmatoarele locatii:


SANADOR Victoriei
Adresa: Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1

SANADOR Centrul Oncologic
Adresa: Str. Sevastopol nr 5, Sector 1

SANADOR Floreasca
Adresa: Calea Floreasca 165, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Teodor Buliga

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

valentin stanga a acordat 5
★★★★★
07.09.2021
Profesionist pana la capăt!

Daniel Dumitru a acordat 5
★★★★★
10.02.2021
Profesionalism și excelenta in serviciile oferite.

Paula Nicolescu(fosta Ghitescu) a acordat 5
★★★★★
07.01.2021
Excelenta abordare

lucian nicusor angelescu a acordat 5
★★★★★
06.01.2021
Dr Buliga este un medic profesionist!Am fost foarte multumita de domnia sa!Mergeti cu incredere si totul va avea rezolvare!Felicitari domnule doctor!

Anonim a acordat 5
★★★★★
31.07.2020

Natalia Statulescu a acordat 5
★★★★★
19.05.2020