Dr. Teodora-Ecaterina Manuc

Dr. Teodora-Ecaterina Manuc

Medic Specialist, Gastroenterologie

★★★★★
5.00(1 rating)

2666 vizualizari

Lotus-Med , BUCURESTI, Str. Dornei Nr 79-81, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Teodora-Ecaterina Manuc

Dr. Teodora-Ecaterina Manuc este Medic Specialist, Gastroenterologie in cadrul Lotus-Med, BUCURESTI, Str. Dornei Nr 79-81, Sector 1.


Servicii disponibile
Colonoscopie 500 lei (programare)
Consultatie gastroenterologie 200 lei (programare)
Consultatie gastroenterologie + ecografie abdomen 350 lei (programare)
Control gastroenterologie(dupa consult) 150 lei (programare)
Ecografie abdomen complet 200 lei (programare)
Ecografie abdomen inferior sau superior 150 lei (programare)
Ecografie pelvis 130 lei (programare)
Endoscopie digestiva superioara 380 lei (programare)
Test rapid helicobacter pyroli 85 lei (programare)

Informatii clinica: Lotus-Med


Centrul Medical LOTUS-MED activeaza din anul 1998 in segmentul medical privat – servicii medicale de laborator clinic si anatomie patologica, precum si medicina de familie. In prezent LOTUS-MED ofera servicii medicale din diferite specialitati: Alergologie, Cardiologie, Chirurgie, Dermato-venerologie, Diabet zaharat, Nutritie si Boli metabolice, Endocrinologie, Gastroenterologie, Medicina interna, Neurologie, Obstetrica-Ginecologie, Oftalmologie, Oncologie, O.R.L., Ortopedie si traumatologie, Pediatrie, Psihiatrie, Reumatologie, Urologie, Ecografie, Recuperare medicala. 

 LOTUS-MED este compania care isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui client, servicii medicale de preventie, diagnosticare si monitorizare la cele mai inalte standarde, bazate pe tehnologie de ultima generatie, intr-o ambianta nu numai sigura, dar si placuta. Ne dezvoltam in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari din domeniul clinic si medical. Astfel, asiguram accesul la serviciile noastre printr-un sistem integrat de clinica medicala si laborator de analize. 

Centrul medical LOTUS-MED este recunoscut pentru laboratorul modern, ce dispune de cea mai performanta aparatura ce poate efectua investigatii de laborator ce cuprinde o gama variata de analize de laborator, cu rezultate corecte si neviciate (de rutină, diagnostic avansat) din specialităţile hematologie, microbiologie, imunologie, biochimie, toxicologie, citologie & histopatologie, precum si teste genetice – teste de depistare, diagnosticare, monitorizare si personalizare tratamentului pentru cancer (R.G.C.C.) si teste de nutritie si exercitii fizice (PathwayFit)

Parerile pacientilor despre Dr. Teodora-Ecaterina Manuc

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
07.12.2022