Dr. Teodora Popa

Dr. Teodora Popa

Medic Specialist, ORL

★★★★★
5.00(10 rating-uri)

3323 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Teodora Popa

Dr. Teodora Popa este Medic Specialist, ORL in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1.


Servicii disponibile

Informatii clinica: SANADOR


Localizata in centru Bucurestiului, Clinica SANADOR Victoriei ofera pacientilor o gama variata de servicii medicale, personal medical de exceptie si aparatura ultra moderna, in vederea obtinerii unor rezultate medicale precise.

Clinica SANADOR Victoriei asigura consultatii medicale pentru un numar mare de specialitati, dar si investigatii imagistice diverse, explorari functionale, medicina muncii, analize medicale de laborator si, nu in ultimul rand, vaccinari. Clinica dispune de un departament complet de Imagistica Medicala ce poate efectua rapid o intreaga serie de investigatii: RMN, tomografie computerizata, radiologie digitala, mamografie digitala si conventionala, osteodensitometrie, radiologie dentara etc.

Tot în cadrul acestei clinici, micuții pacienți pot dispune de serviciile integrale ale departamentului de pediatrie "Baby SANADOR". Accesul se face separat de intrarea pacienților adulți și dispune de recepție proprie, cabinete de pediatrie la cele mai înalte standarde, sală de recoltare a analizelor medicale, toate acestea fiind adaptate nevoilor celor mici.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Parerile pacientilor despre Dr. Teodora Popa

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
05.03.2024

Anonim a acordat 5
★★★★★
17.01.2024

Anonim a acordat 5
★★★★★
20.11.2023

Vasile Andreiev a acordat 5
★★★★★
20.05.2023

Anonim a acordat 5
★★★★★
21.02.2023

Gabriela Munteanu a acordat 5
★★★★★
21.01.2023

Adelina-Georgiana David a acordat 5
★★★★★
25.07.2022
Recomand. Doamna doctor este foarte calma si răspunde la toate întrebările.

Gabriel Apostol a acordat 5
★★★★★
07.05.2022
FOARTE DE TREABA SI ATENTA. MULTUMESC

Daniela Gioroc a acordat 5
★★★★★
06.05.2022
Foarte documentata, meticuloasa, recomand cu toata inima.

Daniela Pascu a acordat 5
★★★★★
14.04.2022
Foarte bine