Dr. Tihulca Marius

Dr. Tihulca Marius

Medic Specialist, Ortopedie

★★★★★
5,00 (5 rating-uri)

316 vizualizari

Provita , BUCURESTI, Str. Agricultori Nr.82, Sector 2(vezi harta)

Despre Dr. Tihulca Marius

Dr. Tihulca Marius este Medic Specialist, Ortopedie in cadrul Provita, BUCURESTI, Str. Agricultori Nr.82, Sector 2.


Servicii disponibile
Consultatie ortopedie 250 lei (programare)
Control ortopedie 180 lei (programare)

Informatii clinica: Provita

Noi suntem Provita. Înainte de a fi doctori, suntem oameni. Râdem, salutăm, și, culmea, și pe noi ne mai doare câte ceva din când în când. Și ne tratăm. Și îi tratăm și pe ceilalți așa cum ne tratăm și pe noi. Suntem suficent de mici încât să ne pese la fel de mult de fiecare pacient care ne trece pragul. Dar suntem destul de mari încât să avem cei mai buni medici și cele mai moderne dotări. Și mereu aflăm ce a apărut în plus, pentru ca să putem să oferim pacienților noștri un plus de grijă și liniștea că totul va fi bine. 

Știm că nu scriem rețetele frumos, dar ne asigurăm că iți explicăm fiecare lucru astfel încât să iți fie clar ceea ce trebuie să facem, de ce și cum te va ajuta acest lucru. Mai vrem să știi ceva despre noi, poate cel mai important aspect: ne place extrem de mult ceea ce facem. A fi doctor este o vocație, te naști cu ea, apoi este si meserie, cea pe care o înveți. Ne place să avem grijă de oameni. Să ne salutăm când facem cunostință și după aceea să ne mai dăm câte un semn și să aflăm unii despre alții că suntem bine.

Parerile pacientilor despre Dr. Tihulca Marius

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Oana Derscaru a acordat 5
★★★★★
13.09.2021

Anonim a acordat 5
★★★★★
08.02.2022

George Mihaescu a acordat 5
★★★★★
09.12.2021
Sunt foarte multumit de promptitudinea si seriozitatea tuturor! D-l. Dr.Tihulca, un profesionist din toate punctele de vedere, un doctor cu aptitudini si calitati extraordinare, unul membru al echipei care m- a operat si care mi- a inspirat curaj si incredere inca de cand am ajuns la urgenta! Ma consider norocos ca am "cazut pe mana" unui om ca el si a intregii echipe de la SUUB condusa de D-l Dr.Badila! Le multumesc din suflet tuturor!

Anonim a acordat 5
★★★★★
28.06.2021
Excelent medic.

Anonim a acordat 5
★★★★★
20.01.2022
Un medic foarte explicit si rabdator , chiar a fost de ajutor.