Tineretului Polimed

Tineretului Polimed

Asistent medical, Alta specialitate

★★★★★

5589 vizualizari

Centrul Medical Polimed , BUCURESTI, Calea Vacaresti nr. 278-280, bl. 67, P, Sector 4 (vezi harta)

Despre Tineretului Polimed

Tineretului Polimed este Asistent medical, Alta specialitate in cadrul Centrul Medical Polimed, BUCURESTI, Calea Vacaresti nr. 278-280, bl. 67, P, Sector 4.


Servicii disponibile
Analize de sange Pretul se confirma la receptie (programare)
Pachet analize Oncologie Barbati 168 lei (programare)
Pachet analize Oncologie Femei 174 lei (programare)
Pachet Tiroida (TSH, ATPO, Free T4) 156 lei (programare)
Test Anticorpi COVID (IGG) 199 lei (programare)
Test PCR COVID-19 199 lei (programare)
Test rapid Antigen COVID-19 45 lei (programare)
Vitamina D (25 hidroxi vitamina D) 184 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Polimed


CENTRUL MEDICAL POLIMED, ofera asistenta medicala integrala prin cabinetele si laboratoarele proprii, dotate cu aparatura de investigatii de ultima generatie si deservite de un personal calificat, asigurand o gama completa de servicii medicale. In cadrul consultatiilor, se pot efectua la indicatiile medicului, analize de laborator, ecografii, EKG, monitorizare Holter, audiometrii, spirometrii.

Echipamentul modern de diagnostic si de laborator precum si personalul medical calificat în diferite specialitati recomanda policlinica noastra ca unul din centrele medicale in care activitatea medicala se desfasoara la inalte standarde. In structura CENTRUL MEDICAL POLIMED exista doua POLICLINICI aflate in Bucuresti.

Principalii beneficiari ai serviciilor noastre sunt persoanele fizice sau societatile comerciale cu care suntem in relatie contractuala de prestari servicii medicale. Calitatea serviciilor si timpul de raspuns foarte scurt al prelucrarii probelor, a facut ca un numar important de medici de familie si medici de specialitate sa prefere colaborarea cu laboratoarele noastre.

Parerile pacientilor despre Tineretului Polimed

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.