Dr. Toma Giorgiana

Dr. Toma Giorgiana

Medic Specialist, Psihiatrie

★★★★★
5.00(1 rating)

4293 vizualizari

Centrul Medical Bellanima , BUCURESTI, Str. Viitorului nr. 26, sector 2, Bucuresti (vezi harta)

Despre Dr. Toma Giorgiana

Dr. Toma Giorgiana este Medic Specialist, Psihiatrie in cadrul Centrul Medical Bellanima, BUCURESTI, Str. Viitorului nr. 26, sector 2, Bucuresti.

Giorgiana este medic specialist psihiatru, cu o experienta clinica de 4 ani in cadru Spitalului Clinic de Psihiatrie "Prof. Dr. Al. Obregia". A absolvit Facultatea de Medicina Generala a Universitatii de Medicina si Farmacie "Victor Babes" din Timisoara. In prezent este in curs de formare in psihoterapie sistemica de familie si cuplu in cadrul Asociatiei Alianta pentru Copil si Familie. Este ghidata in activitatea ei de empatie, devotament si interes pentru problemele pacientului, promovand o comunicare calduroasa, deschisa si onesta.

Acreditări ?i afilieri


Servicii disponibile
Consultatie psihiatrie 280 lei (programare)
Consultatie psihiatrie 280 lei (programare)
Control psihiatrie(dupa consult) 210 lei (programare)
Control psihiatrie(dupa consult) 210 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Bellanima


"Bellanima este un proiect care s-a nascut din pasiune pentru oameni si din convingerea ca empatia si profesionalismul sunt ingredientele cheie ale reusitei terapeutice. El este totodata un proiect care indrazneste sa vorbeasca deschis despre afectiunile psihice, sa inlature tabu-ul social si sa deschida o fereastra spre lumina celor care au nevoie de ea." Andreea Enache-Ţonoiu, Cofondator Bellanima Centrul Medical Bellanima ofera clientilor sai: * servicii terapeutice la standarde internationale pentru tratarea tulburarilor psihice; * abordare integrata si sistemica unica, in cadrul careia sunt implicati atat psihiatrul si psihoterapeutul, cat si clientul nostru si cei apropiati lui; * servicii personalizate in functie de obiectivele clientului nostru, de personalitatea sa si de contextul sau de viata; * atentie constanta fata de evolutia si satisfactia clientului nostru; * evaluare structurata continua a progresului terapeutic; * integrarea celor mai recente cercetari stiintifice cu experienta clinica directa in domeniu; * servicii terapeutice in trei limbi: romana, engleza, franceza; * specialisti care detin abilitati personale si competente deosebite si care sunt animati de valori profund umane, empatie si dorinta autentica de a contribui la transformarea in bine a vietii oamenilor; * un cadru de lucru interdisciplinar care sa asigure cele mai bune servicii terapeutice clientului nostru; * cele mai bune practici si cele mai noi abordari terapeutice; * angajamentul de a promova servicii de cea mai buna calitate, implicarea in proiecte de cercetare stiintifica si programe anti-stigmatizare referitoare la depresie, in calitate de Reprezentant national al European Depression Association.

Parerile pacientilor despre Dr. Toma Giorgiana

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
24.06.2022