Dr. Constantin Tudor

Dr. Constantin Tudor

Medic Primar, Gastroenterologie

★★★★★
5.00(10 rating-uri)

14245 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Constantin Tudor

Dr. Constantin Tudor este Medic Primar, Gastroenterologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1.


Servicii disponibile

Informatii clinica: SANADOR


Localizata in centru Bucurestiului, Clinica SANADOR Victoriei ofera pacientilor o gama variata de servicii medicale, personal medical de exceptie si aparatura ultra moderna, in vederea obtinerii unor rezultate medicale precise.

Clinica SANADOR Victoriei asigura consultatii medicale pentru un numar mare de specialitati, dar si investigatii imagistice diverse, explorari functionale, medicina muncii, analize medicale de laborator si, nu in ultimul rand, vaccinari. Clinica dispune de un departament complet de Imagistica Medicala ce poate efectua rapid o intreaga serie de investigatii: RMN, tomografie computerizata, radiologie digitala, mamografie digitala si conventionala, osteodensitometrie, radiologie dentara etc.

Tot în cadrul acestei clinici, micuții pacienți pot dispune de serviciile integrale ale departamentului de pediatrie "Baby SANADOR". Accesul se face separat de intrarea pacienților adulți și dispune de recepție proprie, cabinete de pediatrie la cele mai înalte standarde, sală de recoltare a analizelor medicale, toate acestea fiind adaptate nevoilor celor mici.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Medicul Dr. Constantin Tudor este disponibil si in urmatoarele locatii:


SANADOR Buzesti
Adresa: Str. Buzesti 74, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Constantin Tudor

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
22.11.2023

liviu rarinca a acordat 5
★★★★★
14.12.2021

Radu Nedelcu a acordat 5
★★★★★
29.06.2021
Dl Dr. Tudor Constantin este primul medic care a avut rabdare si timp (atat cat ii permite timpul pt consultatie) sa frunzareasca stufosul meu dosar medical si sa CITEASCA analizele facute anterior, astfel incat sa poata sa-si dea seama ce ar putea sa-mi declanseze crizele pe care le am de 23 de ani incoace si sa incerce sa-mi faca o schema de tratament corespunzatoare. Multumesc.

Doina Dontu a acordat 5
★★★★★
28.06.2021
Organizare impecabilă, înalt profesionalismdin partea domnului doctor. Totul ireproșabil. Nota 10.

Alexandru Gabriel Dragan a acordat 5
★★★★★
29.09.2020

. Cottea Madalina a acordat 5
★★★★★
15.09.2020

. Apostol Geana a acordat 5
★★★★★
11.08.2020
5 este aprecierea mea! Abordare rapida , medicul foarte atent si explicit ! A creat incredere si facut un consult aprofundat! Multumiri dnului doctor Tudor !

Romanita Badea a acordat 5
★★★★★
25.06.2020

Cadimia Gheorghe a acordat 5
★★★★★
25.06.2020
A decurs minunat, sunr foarte multumita

Anonim a acordat 5
★★★★★
23.06.2020
5


Alte servicii din specialitatea Medicina interna disponibile in acelasi judet: