Dr. Tudor Gliga

Dr. Tudor Gliga

Medic Specialist, Endocrinologie

★★★★★
5.00(7 rating-uri)

3135 vizualizari

RMN Diagnostica ,Brasov, Str. H. Oberth, Nr. 8, Brasov (vezi harta)

Despre Dr. Tudor Gliga

Dr. Tudor Gliga este Medic Specialist, Endocrinologie in cadrul RMN Diagnostica, Brasov, Str. H. Oberth, Nr. 8, Brasov.


Servicii disponibile

Informatii clinica: RMN Diagnostica


Suntem onorați de vizita dumneavoastră in clinicile noastre de imagistică. Cu o echipă puternică, motivată, cu experienţă în imagistică medicală şi mai ales RMN de peste 30 de ani la nivel european şi de 10 ani în România. RMN Diagnostica, pe lângă serviciile medicale de înaltă calitate oferite în cadrul centrelor medicale, vine în întâmpinarea pacienților cu servicii medicale în contract CAS și în cadrul ambulatorului de specialitate Brașov, Sibiu și Făgăraș.

RMN DIAGNOSTICA se mândrește cu o echipă profesionistă și cu deosebită grijă și înțelegere față de pacienți. Fiecare membru este pregătit în a vă oferi servicii de calitate la standarde înalte, astfel încat vizita dumneavoastră în cabinetul nostru să fie una placută și relaxată.

Cu o experienta vasta in domeniul imagisticii si cu echipe bine pregatite dorim sa acoperim intreaga gama de investigatii din imagistica medicala asa cum se fac in marile centre medicale din tara. Punem la dispoziția pacienților procedee de diagnosticare moderne, fără iradiere, completate de diagnostice oferite de medici cu înaltă specializare.

Parerile pacientilor despre Dr. Tudor Gliga

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
05.02.2024

Anonim a acordat 5
★★★★★
22.05.2023

CODRUTA COLESIU a acordat 5
★★★★★
18.04.2023

Denisa Radu a acordat 5
★★★★★
05.04.2023
Buna ziua azi am fost la Domnul Doctor și vizita a decurs excelent Este un doctor Grozav și chiar își da silința pentru pacient sa fie totul in regula Ii mulțumesc și pe aceasta cale și cu siguranța voi merge in continuare tot pe mâna dansului .

Husar Mihnea a acordat 5
★★★★★
20.03.2023

Stelu?a Maria Butuzarie a acordat 5
★★★★★
13.03.2023
Foarte bine Nota 5

Anonim a acordat 5
★★★★★
14.02.2023