Dr. Unc Octavian Dumitru

Dr. Unc Octavian Dumitru

Medic Primar, Chirurgie generala

★★★★★
(0 rating-uri)

3272 vizualizari

Medical Analisys Constanta , Constanta, Str.General Manu, Nr.58(vezi harta)

Despre Dr. Unc Octavian Dumitru

Dr. Unc Octavian Dumitru este Medic Primar, Chirurgie generala in cadrul Medical Analisys Constanta, Constanta, Str.General Manu, Nr.58. Profesor Universitar, Doctor in stiinte Medicale

Servicii disponibile
Consultatie chirurgie generala 200 lei (programare)
Control chirurgie generala 60 lei (programare)

Informatii clinica: Medical Analisys Constanta

Clinica de Chirurgie MACTA a fost inaugurată în 9 noiembrie 2006 când, în conditii de pionerat absolut, organizatoric și functional, în Constanta, în cadrul societătii Medical Analysis SRL Constanța, profesorul Octavian Dumitru Unc a deschis calea unitătilor medicale cu profil chirurgical din aria dobrogeană, asumându-și riscurile și responsabilitatea practicării chirurgiei în sistem privat. 

Pe data de 17 februarie 2007 se realiza prima interventie chirurgicală, timpul scurs de la inaugurarea clinicii la primul pacient fiind explicat prin faptul că atât echipa managerială a clinicii MACTA cât și structurile sanitare ce trebuiau să avizeze funcționarea instituției erau la primii pași pe acest teren. De atunci, s-au efectuat peste 5000 de operatii din toată gama sancțiunilor și a patologiei chirurgicale deși profilul și structurarea clinicii sunt pentru ”one day surgery”; solicitările pacientilor și echipa chirurgicală cu multiple valente terapeutice , au determinat și au permis adaptarea la tipul operatiilor, numărul acestora, organizarea programului de funcționare și nu în ultimul rând, satisfacerea tuturor pacienților. 

Putem spune astăzi cu mândrie, că am ”construit” în cei peste opt ani de activitate un ”brand MACTA” cunoscut populatiei constăntene dar și județelor limitrofe sau din restul țării. Putem vorbi chiar și despre o categorie aparte de pacienti, cu un număr destul de semnificativ, respectiv pacientii români din diasporă, în dosarele medicale ale clinicii noastre figurând prieteni acum, din Italia, Spania, Islanda, Norvegia, Anglia, SUA, Grecia, Irlanda, Franța, etc. 

Dacă cel mai ”tânăr” pacient operat în clinica MACTA a avut 2 săptămâni, decanii de vârstă ai ”familiei MACTA” au fost o doamnă de 92 de ani, operată pentru un neoplasm rectal și un domn de 96 de ani, operat pentru o hernie inghinală. Am deschis această clinică dorind să realizăm un spatiu medical unde să ”importăm” asistența medicală chirurgicală din acele țări unde tehnic și comportamental există un avans față de ceea ce noi avem în spitalele de stat. 

Am dorit să impunem în clinică, respectul față de pacient, ”încălzirea și intimizarea” atmosferei preoperatorii printr-un comportament din partea personalului nostru, de înțelegere a fricii sau angoaselor pacienților de dinaintea intervențiilor chirurgicale, prin explicarea operațiilor, prin încurajarea fiecărei persoane.

Parerile pacientilor despre Dr. Unc Octavian Dumitru

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.