Dr.  Ursache Tudor Andrei

Dr. Ursache Tudor Andrei

Medic Primar, Ortopedie

★★★★★
5,00 (3 rating-uri)

1551 vizualizari

Provita , BUCURESTI, Str. Agricultori Nr.82, Sector 2(vezi harta)

Despre Dr. Ursache Tudor Andrei

Dr. Ursache Tudor Andrei este Medic Primar, Ortopedie in cadrul Provita, BUCURESTI, Str. Agricultori Nr.82, Sector 2. Medicul Ursache Tudor Andrei este Medic Primar, Ortopedie in cadrul Provita

Servicii disponibile
Consultatie ortopedie 230 lei (programare)
Control ortopedie 115 lei (programare)

Informatii clinica: Provita

Noi suntem Provita. Înainte de a fi doctori, suntem oameni. Râdem, salutăm, și, culmea, și pe noi ne mai doare câte ceva din când în când. Și ne tratăm. Și îi tratăm și pe ceilalți așa cum ne tratăm și pe noi. Suntem suficent de mici încât să ne pese la fel de mult de fiecare pacient care ne trece pragul. Dar suntem destul de mari încât să avem cei mai buni medici și cele mai moderne dotări. Și mereu aflăm ce a apărut în plus, pentru ca să putem să oferim pacienților noștri un plus de grijă și liniștea că totul va fi bine. 

Știm că nu scriem rețetele frumos, dar ne asigurăm că iți explicăm fiecare lucru astfel încât să iți fie clar ceea ce trebuie să facem, de ce și cum te va ajuta acest lucru. Mai vrem să știi ceva despre noi, poate cel mai important aspect: ne place extrem de mult ceea ce facem. A fi doctor este o vocație, te naști cu ea, apoi este si meserie, cea pe care o înveți. Ne place să avem grijă de oameni. Să ne salutăm când facem cunostință și după aceea să ne mai dăm câte un semn și să aflăm unii despre alții că suntem bine.

Parerile pacientilor despre Dr. Ursache Tudor Andrei

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
10.02.2021

Cristian Stefanescu a acordat 5
★★★★★
14.04.2021
mi-a placut ca dl doctor mi-a explicat corect care sunt riscurile unei refaceri defectuoase a problemei mele

Stefan Marian Tanase a acordat 5
★★★★★
06.11.2020
Profesionalism