Dr. Vaduva Georgeta

Dr. Vaduva Georgeta

Medic Specialist, Diabet si boli metabolice

★★★★★
(0 rating-uri)

142 vizualizari

VitaPlus Medical , Craiova, Piata Constantin Brancusi (P-ta Garii) Nr 3, bloc 5.(vezi harta)

Despre Dr. Vaduva Georgeta

Dr. Vaduva Georgeta este Medic Specialist, Diabet si boli metabolice in cadrul VitaPlus Medical, Craiova, Piata Constantin Brancusi (P-ta Garii) Nr 3, bloc 5..


Servicii disponibile
Consultatie diabet 80 lei (programare)
Consultatie nutritie 80 lei (programare)

Informatii clinica: VitaPlus Medical

În iunie 2020 am deschis cea de-a patra clinică medicală VITAPLUS din Craiova – unitate modernă și dotată cu echipamente medicale de top, cu medici dedicați și bine pregătiți. Am avut în vedere în primul rând calitatea actului medical, siguranța și confortul pacientului, acesta putând beneficia de consultații și investigații complete la toate specialitațile medicale, într-un singur loc. Pacienților cu probleme din sfera oftalmologică, pe lângă consultul oftalmologic, clinica le pune la dispoziție servicii complete de optică medicală, constând în produse de calitate care să răspundă tuturor nevoilor. Atelierul de optică medicală este dotat cu cele mai moderne aparate de șlefuit lentile și montaj ochelari.

Parerile pacientilor despre Dr. Vaduva Georgeta

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.