Dr. Vaduva Razvan Cristian

Dr. Vaduva Razvan Cristian

Medic Specialist, Ortopedie

★★★★★
5,00 (5 rating-uri)

1018 vizualizari

VitaPlus Medical , Craiova, Str. Anul 1848, Nr 100, Craiova, Dolj(vezi harta)

Despre Dr. Vaduva Razvan Cristian

Dr. Vaduva Razvan Cristian este Medic Specialist, Ortopedie in cadrul VitaPlus Medical, Craiova, Str. Anul 1848, Nr 100, Craiova, Dolj.


Servicii disponibile
Consultatie ortopedie 150 lei (programare)
Control ortopedie 80 lei (programare)

Informatii clinica: VitaPlus Medical

Servicii medicale de calitate Am creat Centrul Medical VITAPLUS pentru dumneavoastră. Suntem o echipă de profesioniști devotati, mereu entuziaști, serioși și onesti cu pacienții noștri. Pentru noi medicina continuă să fie o artă. Punem în slujba sănătății dumneavoastră toată știința medicală acumulată de fiecare dintre noi la cursuri și specializări permanente. Vă stăm la dispoziție pentru a vă asigura informațiile medicale de care aveți nevoie și pentru a crește calitatea vieții dumneavoastră. Centrul medical VITAPLUS vă oferă servicii medicale de înaltă calitate, grație echipei de medici specialiști și a aparaturii performante. Ne recomandă experiența îndelungată a specialiștilor, formația didactică a multora dintre ei, medicii tineri, bine pregătiți și dornici de afirmare dar și aparatura modernă, performantă.

Parerile pacientilor despre Dr. Vaduva Razvan Cristian

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
25.03.2022
5

Anonim a acordat 5
★★★★★
22.08.2021

Alexa Măgădan a acordat 5
★★★★★
28.04.2022

Alexa-Cristiana MAGADAN a acordat 5
★★★★★
14.06.2021

. Epuran Speranta Ghina a acordat 5
★★★★★
18.03.2022
Vizita la clinica VitaPlus a decurs foarte bine. Domnul doctor Vaduva merita tot respectul si felicitari pentru toate serviciile acordate!