Dr. Valentin Marian Mitroi

Dr. Valentin Marian Mitroi

Medic Primar, Urologie

★★★★★
5.00(5 rating-uri)

7194 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Valentin Marian Mitroi

Dr. Valentin Marian Mitroi este Medic Primar, Urologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1.


Servicii disponibile

Informatii clinica: SANADOR


Situata in imediata apropiere a Spitalului Clinic SANADOR, Clinica SANADOR Buzesti vine in completarea nevoilor pacientilor oferind acces la consultatii in 38 de specialitati medicale, acordate de medici de prestigiu, cu o vasta experienta in domeniu.

In cadrul acestei clinici, cabinetele medicale destinate consultatiilor acopera o gama larga de specialitati medicale. In plus, in Clinica SANADOR Buzesti se pot efectua explorari functionale, colposcopii si ecografii. In cabinete special amenajate sunt recoltate analize medicale de laborator si teste RT-PCR sau antigenice rapide pentru depistarea virusului SARS-CoV-2.

Tot aici, la etajul 1, SANADOR a creat o lume de poveste pentru micii pacienti. Departamentul de Pediatrie ofera copiilor consultatii intr-un spatiu prietenos, decorat si creat special pentru a crea confortul necesar si a diminua teama de medic.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Medicul Dr. Valentin Marian Mitroi este disponibil si in urmatoarele locatii:


SANADOR Victoriei
Adresa: Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1

SANADOR Baneasa
Adresa: Sos. Bucuresti-Ploiesti 42-44, Sector 1

SANADOR Floreasca
Adresa: Calea Floreasca 165, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Valentin Marian Mitroi

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Vlad Micu a acordat 5
★★★★★
04.06.2022
Meticulos, atent la detalii si preocupat de confortul pacientului in cursul consultatiei. Comunicare explicita, pe intelesul pacientului. Recomand!

. Samoila Ioana Anca a acordat 5
★★★★★
10.02.2022
10

Constantin Polifron a acordat 5
★★★★★
19.01.2022
Excelent. Profesionist desăvârșit.

Paraschiv George a acordat 5
★★★★★
22.12.2021
Super

Anonim a acordat 5
★★★★★
24.08.2021
Buna ziua!Am fost placut surprins de felul cum am fost întâmpinati si tratati!Ofer cu drag nota 10,cu multumiri! Astept rezultatul la analiza urinei!