Dr. Valentin Marian Mitroi

Dr. Valentin Marian Mitroi

Medic Primar, Urologie

★★★★★
5.00(5 rating-uri)

3175 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Valentin Marian Mitroi

Dr. Valentin Marian Mitroi este Medic Primar, Urologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie urologie 340 lei (programare)
Control urologie(dupa consult) 220 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Medicul Dr. Valentin Marian Mitroi este disponibil si in urmatoarele locatii:


Sanador Baneasa
Adresa: Sos. Bucuresti-Ploiesti 42-44, Sector 1

Sanador Floreasca
Adresa: Calea Floreasca 165, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Valentin Marian Mitroi

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Vlad Micu a acordat 5
★★★★★
04.06.2022
Meticulos, atent la detalii si preocupat de confortul pacientului in cursul consultatiei. Comunicare explicita, pe intelesul pacientului. Recomand!

. Samoila Ioana Anca a acordat 5
★★★★★
10.02.2022
10

Constantin Polifron a acordat 5
★★★★★
19.01.2022
Excelent. Profesionist desăvârșit.

Paraschiv George a acordat 5
★★★★★
22.12.2021
Super

Anonim a acordat 5
★★★★★
24.08.2021
Buna ziua!Am fost placut surprins de felul cum am fost întâmpinati si tratati!Ofer cu drag nota 10,cu multumiri! Astept rezultatul la analiza urinei!