Dr. Valentin Marian Mitroi

Dr. Valentin Marian Mitroi

Medic Primar, Urologie

★★★★★
5,00 (4 rating-uri)

1143 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Valentin Marian Mitroi

Dr. Valentin Marian Mitroi este Medic Primar, Urologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie urologie 295 lei (programare)
Control urologie 180 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR

SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Valentin Marian Mitroi

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Paraschiv George a acordat 5
★★★★★
22.12.2021
Super

. Samoila Ioana Anca a acordat 5
★★★★★
10.02.2022
10

Anonim a acordat 5
★★★★★
24.08.2021
Buna ziua!Am fost placut surprins de felul cum am fost întâmpinati si tratati!Ofer cu drag nota 10,cu multumiri! Astept rezultatul la analiza urinei!

Constantin Polifron a acordat 5
★★★★★
19.01.2022
Excelent. Profesionist desăvârșit.