Dr. Valentina Contanu

Dr. Valentina Contanu

Medic Specialist, Ortopedie

★★★★★

11675 vizualizari

CRON Phoenix , BUCURESTI, Piata Pache Protopopescu 9, Sector 2 (vezi harta)

Despre Dr. Valentina Contanu

Dr. Valentina Contanu este Medic Specialist, Ortopedie in cadrul CRON Phoenix, BUCURESTI, Piata Pache Protopopescu 9, Sector 2.
Cu experienta de 20 de ani in domeniu, dr. Contanu este recunoscuta la nivel national ca fiind promotoarea utilizarii la scara larga a ecografiei de sold in maternitati. Specializata in analiza posturala si in tehnica Ponseti pentru tratarea piciorului stramb Varus Equin. A tratat aproximativ 13.000 de copii, 50 de luxatii de sold si peste 250 de displazii de sold. A participat la 120 de interventii chirurgicale, dar a tratat si non-invaziv peste 100 de copii cu picior Varus Equin congenital, prin tehnica PONSETI.

Servicii disponibile

Informatii clinica: CRON Phoenix


CRON – Phoenix este un centru dedicat sanatatii copiilor, specializat in diagnosticarea corecta si tratamentul multidisciplinar ale afectiunilor ortopedice si neuro-motorii la copii cu varste cuprinse intre 0 si 18 ani. Centrul nostru reuneste atat specialisti cu experienta profesionala de peste 20 de ani, care au diagnosticat si urmarit cazuri medicale speciale, cat si aparatura performanta care sprijina activitatea medicala. Echipa noastra abordeaza cazurile multidisciplinar astfel ca un copil cu o afectiune neuro-motorie este examinat medical (ortopedic, pediatric si neurologic) si este evaluat si ghidat spre tratament recuperator de catre specialistii nostri in kinetoterapie.

Parerile pacientilor despre Dr. Valentina Contanu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.