Dr. Valerica Tudorica

Dr. Valerica Tudorica

Conferentiar Universitar, Neurologie

★★★★★
4.50(2 rating-uri)

1290 vizualizari

MogosMed ,Craiova, Str. Eugeniu Carada, Nr. 14, Dolj (vezi harta)

Despre Dr. Valerica Tudorica

Dr. Valerica Tudorica este Conferentiar Universitar, Neurologie in cadrul MogosMed, Craiova, Str. Eugeniu Carada, Nr. 14, Dolj.
A absolvit Facultatea de Medicina Craiova in anul 1981 si a devenit medic specialist neurolog in 1987, iar in 1993 medic primar neurolog. Din anul 1997 este doctor in stiinte medicale. Este conferentiar universitar la UMF Craiova din anul 2003 si sefa Clinicii II de Neurologie a Spitalului Clinic de Neuropsihiatrie Craiova.

Printre domeniile de interes se numara: epilepsia, boala Parkinson, tulburarile cognitive in afectiunile neurologice, scleroza multipla.

Servicii disponibile
Consultatie neurologie 250 lei (programare)
Control neurologie(dupa consult) 125 lei (programare)
Referat neurologic 125 lei (programare)

Informatii clinica: MogosMed


Am creat MogosMed pentru ca pacientul sa fie protejat de trauma psihica, deseori prezenta la impactul cu marile spitale, si pentru ca personalul medical sanitar sa isi desfasoare activitatea in conditii civilizate. Intr-un climat de totala discretie, pacientul va gasi la MogosMed un mediu prietenos, tehnologie moderna si medici competenti.

Parerile pacientilor despre Dr. Valerica Tudorica

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

FLOAREA NICOLAE a acordat 4
★★★★★
12.10.2022
Foarte bine nota 9l,foarte multumitor

Anonim a acordat 5
★★★★★
27.09.2022