Dr. Valeriu Gavrilovici

Dr. Valeriu Gavrilovici

Medic Primar, Chirurgie generala

★★★★★
5.00(3 rating-uri)

9623 vizualizari

Laurus Medical ,Suceava, Str. Universitatii nr. 19, parter (vezi harta)

Despre Dr. Valeriu Gavrilovici

Dr. Valeriu Gavrilovici este Medic Primar, Chirurgie generala in cadrul Laurus Medical, Suceava, Str. Universitatii nr. 19, parter. Medicul Valeriu Gavrilovici este Medic Primar, Chirurgie generala in cadrul Laurus Medical

Servicii disponibile
Consultatie chirurgie generala 180 lei (programare)
Consultatie proctologie 200 lei (programare)
Control chirurgie generala(dupa consult) 80 lei (programare)
Control proctologie(dupa consult) 90 lei (programare)
Excizie chist sebaceu 600 lei (programare)
Excizie formatiune tumorala cutanata 300 lei (programare)

Informatii clinica: Laurus Medical


Reteaua nationala de clinici LaurusMedical, lider in domeniile proctologiei, dermatologiei si terapiei MBST, si-a extins activitatea cu noi specialitati medicale. Fata de specialitatile care au consacrat LaurusMedical ca unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata serviciilor medicale private din Romania, noua clinica din Bucuresti, de exemplu, acopera domenii noi, precum: cardiologie, ginecologie, kinetoterapie, gastro-enterologie, boli de nutritie, urologie, pediatrie, neurologie, explorari functionale, masaj medical si estetica. 

Dezvoltarea Laurus Medical prin completarea serviciilor medicale cu toate specialitatile in ambulatoriu, precum si introducerea spitalizarii de zi in centre, a fost initiata inca de la finalul anului 2012. In noile clinici pacientii beneficiaza de tehnologiile medicale de ultim moment, precum: crioterapie, cauterizare cu radiofrecventa, tratamentul cu laser al varicelor, fototermocoagulare in spectru infrarosu, tratamentul artrozelor si osteoporozei prin rezonanta magnetica de rotatie. 

De asemenea, se ofera cea mai noua metoda de tratament a afectiunilor oaselor si articulatiilor – osteoporoza si osteoartrita – MBST, o tehnologie unica la noi in tara. Avand la baza terapia prin Rezonanta Magnetica, MBST actioneaza asupra cauzelor care stau la baza acestor boli, stimuland metabolismul celular si procesele regenerative. 

LaurusMedical, lantul de clinici medicale ce detine pana in prezent 10 filiale la nivel national, este jucatorul de pe piata romaneasca medicala recunoscut drept lider in domeniul proctologiei, flebologiei si dermatologiei. LaurusMedical se diferentiaza de restul clinicilor medicale private prin abordarea moderna a tehnicilor medicale cu ajutorul echipamentelor de ultima generatie, aplicand metode de tratament ce nu presupun interventie chirurgicala, internare, concediu medical sau repaus la pat.

Din dorinta de a imbunatati starea de sanatate a pacientilor si de a elimina suferinta fizica si disconfortul psihic, LaurusMedical a introdus in premiera in Romania doua tehnologii de top la nivel international, cum sunt EVLT 360° (laserul endovenos 360°)pentru tratamentul bolii varicoase si tehnologia MBST (Terapia cu Rezonanta Magnetica) pentru tratamentul bolilor articulare si osteoporozei. 

Parerile pacientilor despre Dr. Valeriu Gavrilovici

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Margareta Giurca a acordat 5
★★★★★
15.06.2023
1-5

Marcela Turcu a acordat 5
★★★★★
12.07.2022
Adevărați profesioniști, domnul doctor este o persoană deosebită.Nu l-am cunoscut anterior intervenției, dar acum am o stimă deosebită pentru dumnealui.

Anonim a acordat 5
★★★★★
02.09.2019
Am fost mulțumită de modul în care a decurs consultația. Mulțumesc