Valeriu Surlin

Valeriu Surlin

Profesor Universitar, Chirurgie generala

★★★★★
5.00(1 rating)

831 vizualizari

MogosMed ,Craiova, Str. Eugeniu Carada, Nr. 14, Dolj (vezi harta)

Despre Valeriu Surlin

Valeriu Surlin este Profesor Universitar, Chirurgie generala in cadrul MogosMed, Craiova, Str. Eugeniu Carada, Nr. 14, Dolj.
Absolvent al Facultatii de Medicina a UMF din Craiova, s-a format in specialitate nu numai la Scoala de Chirurgie a Clinicii I din Craiova si la cea din Franta, cu care a ramas in relatii apropiate si in prezent.

A fost si este permanent preocupat de imbunatatirea tehnicilor de chirurgie clasica, de introducerea in practica a celor mai noi procedee, de dezvoltarea chirurgiei minimal invazive in special a celei laparoscopice, prin extinderea acestui tip de abord la cat mai multe din afectiunile benigne si maligne, de introducerea protocoalelor de reabilitare rapida in ingrijirea pacientilor cu interventii chirurgicale majore, dar si de activitatea stiintifica si de cercetare, sustinuta prin granturile de cercetare si concretizata in publicatiile in reviste de specialitate si comunicarile la manifestari stiintifice din tara si din strainatate.

Servicii disponibile
Consultatie chirurgie generala 250 lei (programare)
Consultatie proctologie 250 lei (programare)
Control chirurgie generala(dupa consult) 100 lei (programare)
Control proctologie(dupa consult) 100 lei (programare)

Informatii clinica: MogosMed


Am creat MogosMed pentru ca pacientul sa fie protejat de trauma psihica, deseori prezenta la impactul cu marile spitale, si pentru ca personalul medical sanitar sa isi desfasoare activitatea in conditii civilizate. Intr-un climat de totala discretie, pacientul va gasi la MogosMed un mediu prietenos, tehnologie moderna si medici competenti.

Parerile pacientilor despre Valeriu Surlin

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

vasile iosu a acordat 5
★★★★★
22.07.2022
F.multumit. Nota zece cu felicitari!