Dr. Vasile Benea

Medic Primar, Dermatologie

★★★★★
5.00 (5 rating-uri)

635 vizualizari

45 programari

MedicalES , BUCURESTI, Str. Izvor Nr. 92-96, Sector 5(vezi harta)
Despre Dr. Vasile Benea
Medicul Dr. Vasile Benea este Medic Primar, Dermatologie in cadrul MedicalES, BUCURESTI, Str. Izvor Nr. 92-96, Sector 5.


Servicii disponibile
Consultatie 130 lei (programare)

Informatii clinica
MedicalES Servicii de Sanatate Premium SRL este o companie cu capital integral romanesc care a fost infiintata in anul 2011. Avem o echipa experimentata, formata din profesionisti foarte bine pregatiti si dedicati total pacientului. Pentru ca suntem o companie care furnizeaza servicii de imagistica medicala dorim sa oferim pacientilor nostri aparatura de inalta performanta, motiv pentru care am investit in ultimii ani in cele mai noi aparate de pe piata. 

De asemenea, stiut fiind faptul ca unii pacientii pot resimti anxietate in legatura cu efectuarea investigatiilor de imagistica, am investit continuu in crearea unui ambient deosebit al centrelor noastre pentru a spori confortul pacientului. Ceea ce a devenit o emblema MedicalES este sistemul deosebit de iluminare din centrele noastre unde se efectueaza investigatii de rezonanta magnetica. Pentru un confort deosebit al pacientilor am investit intr-un sistem special conceput pentru noi. 

Medicii nostri sunt dedicati unui proces continuu de pregatire profesionala, motiv pentru care sunt permanent implicati in cursuri de pregatire in programe externe. Conducerea companiei este formata dintr-o echipa cu mare experienta in sectorul privat si absolut dedicata nevoilor pacientului. Dorinta noastra este de a ne perfectiona continuu pentru a oferi pacientului un diagnostic corect, de aceea vom investi in continuare in aparatura de top, in pregatirea permanenta a personalului nostru si intr-un ambient care sa il ajute pe pacient sa depaseasca orice temeri in legatura cu investigatiile. 

Pentru ca noi ne dorim sa ajutam cu adevarat pacientii si ne simtim absolut responsabili pentru cei 25.000 pacienti care ne trec pragul anual si au incredere in noi.

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
24.07.2019
Domnul Benea e un profesionist desăvârșit. m-a ajutat în 3 spețe dificile diferite în ultimii 7-8 ani, acolo unde alți medici nu au reușit să îmi rezolve problemele. apelați la serviciile lui cu cea mai mare încredere

Anonim a acordat 5
★★★★★
07.08.2019

Anonim a acordat 5
★★★★★
19.08.2019

Anonim a acordat 5
★★★★★
26.07.2019
Foarte atent in cercetarea aspectelor expuse 5 stele Multumesc

EMILIA IANCOVICI a acordat 5
★★★★★
24.07.2019
Excelentă colaborare ! Mulțumesc !!!