Dr. Vasile Valeriu Lupu

Medic Primar, Gastroenterologie

★★★★★
(0 rating-uri)

84 vizualizari

0 programari

Clinica Pediatrica Anastasia , Piatra Neamt, Str. Ozana, Nr.31(vezi harta)
Despre Dr. Vasile Valeriu Lupu
Medicul Dr. Vasile Valeriu Lupu este Medic Primar, Gastroenterologie in cadrul Clinica Pediatrica Anastasia, Piatra Neamt, Str. Ozana, Nr.31. Medicul Vasile Valeriu Lupu este Medic Primar, Gastroenterologie in cadrul Clinica Pediatrica Anastasia

Servicii disponibile
Consultatie 220 lei (programare)
Consultatie generala 120 lei (programare)
Control (max 30 de zile) 160 lei (programare)

Informatii clinica
„Sufletul se vindeca atunci cand esti in preajma copiilor” De cand se nasc incercam sa ne inzestram copiii cu toata intelepciunea acumulata. Constatam pe zi ce trece ca sunt o existenta distincta, ca au personalitate proprie, ca au vise si idei marete si ca au nevoi proprii. Pentru noi toti, sanatatea copilului nostru este intotdeauna pe primul loc. Astfel, am inteles ca merita sa aiba o clinica dedicata lor, unde toti si toate le slujesc zi de zi sanatatea. Dupa multa munca iata ca a venit si ziua in care ii asteptam cu bucurie pe cei mici in locul unde medicina se practica pe tarame de basm, unde medicii si asistentii sunt pregatiti sa trateze lacrimi pentru a primi zambete.

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.