Dr. Vasinca Ioan

Profesor Dr., Oftalmologie

★★★★★
(0 rating-uri)

113 vizualizari

2 programari

Mediclass , BUCURESTI, Strada Sfântul Elefterie 47 - 49(vezi harta)

Despre Dr. Vasinca Ioan

Medicul Dr. Vasinca Ioan este Profesor Dr., Oftalmologie in cadrul Mediclass, BUCURESTI, Strada Sfântul Elefterie 47 - 49. Medic Primar Oftalmolog Doctor in Stiinte Medicale

Servicii disponibile

Consultatie adulti 220 lei lei (programare)
Control adulti 150 lei lei (programare)
Prescriere lentile de contact 85 lei lei (programare)
Prescriere ochelari 100 lei lei (programare)

Informatii clinica

Centru Medical multidisciplinar de diagnostic si tratament ambulatoriu. MediClass s-a deschis in luna noiembrie 2006, la initiativa Dr. Maria Dana Constantinescu, medic primar de medicina generala, sub Coordonarea Stiintifica a Prof. Dr. Alexandru Oproiu. Ideea acestui centru medical s-a nascut din dorinta de orientare mai atenta SI CATRE OMUL din PACIENT. 

Intr-o lume in care goana dupa eficienta, performanta si profit au deteriorat considerabil calitatea vietii, consecinta inevitabila a devenit marginalizarea uneia dintre laturile fundamentale ale profesiei de medic - si anume viziunea de ansamblu asupra fiintei umane. 

 Actionarii MediClass au creat infrastructura necesara definita in termeni de functionalitate si maxim confort pentru pacienti si medici.Managementul asigura acces, disponibilitate ,maxima confidentialitate, performanta, si rata crescuta de reinnoire a echipamentelor medicale. "Scopul final al medicinei nu este numai sa vindece si sa previna bolile, ci inca sa-i perfectioneze pe oameni si sa-i faca mai fericiti, facandu-i mai buni." Hippocrate

Parerile pacientilor

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.