Dr. Victor Cojocaru

Dr. Victor Cojocaru

Medic Specialist, ORL

★★★★★
5,00 (6 rating-uri)

1215 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Sos. Bucuresti-Ploiesti 42-44, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Victor Cojocaru

Dr. Victor Cojocaru este Medic Specialist, ORL in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Sos. Bucuresti-Ploiesti 42-44, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie ORL 285 lei (programare)
Control ORL 175 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR

SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori. 

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Victor Cojocaru

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Corina Ionita a acordat 5
★★★★★
26.03.2022
Cel mai empatic si atent medic. Am fost la consultatie pentru mine, dar o aveam pe fiica mea de 1 an cu mine, neavand cu cine s o las. Acesta a fost foarte atent, deloc deranjat. Am sa il recomand la infinit pe dl dr Cojocaru.

Anonim a acordat 5
★★★★★
30.12.2021
Consultatie excelenta: domnul doctor Cojocaru a fost amabil, profesionist, rabdator. A rezolvat repede si eficient problema pentru care m-am prezentat. Il recomand cu caldura.

Sorin Marian TOMA a acordat 5
★★★★★
01.04.2022
Perfect. Competenta si profesionalism

Razvan Ciubuc a acordat 5
★★★★★
05.02.2022
Foarte bun! Recomand!

Gheorghe Prisacariu a acordat 5
★★★★★
25.02.2022
Vizita a decurs foarte bine,domnul doctor avand grija sa-mi explice pe intelesul meu ,problema de care sufar.

Carmen Rusnac a acordat 5
★★★★★
18.03.2022
Multumesc dl-ui doctor pentru profesionalism si empatie.