Victor Grecu

Victor Grecu

Doctor în stiinte medicale, Pneumologie

★★★★★

3076 vizualizari

Centrul Medical Speranta ,Craiova, Str Infratirii Nr 16 (vezi harta)

Despre Victor Grecu

Victor Grecu este Doctor în stiinte medicale, Pneumologie in cadrul Centrul Medical Speranta, Craiova, Str Infratirii Nr 16.

Dr. Victor Grecu este medic primar pneumologie si doctor in stiinte medicale la Universitatea de Medicina si Farmacie Craiova.

Avand o bogata expertiza in domeniu, din anul  2015 este Coordonator tehnic judetean al Programului de Prevenire, Supraveghere si Control al Tuberculozei.

Dr Victor Grecu are si o bogata activitate de cercetare, avand numeroase articole medicale publicate  anuale atat in cadrul manifestarilor nationale si internationale din domeniul pneumologie si pneumoftiziologiei.

Membru in :

  • European Respiratory Society
  •  Societatea Română de Pneumologie

 

Experienta clinica:

  •  Spitalul de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie “Victor Babes” Craiova
  • Centru Medical Speranta

Ofera consultatii si tratamente pentru intreaga paleta de boli si infectii respiratorii.

Limbi straine: Engleza .

Consultatii , Pulsoximetrie, Spirometrie , Peakflowmetrie

Este un medic pentru care comunicarea cu pacientul si obtinerea rezultatelor in urma tratamentelor este esentiala. 


Servicii disponibile

Informatii clinica: Centrul Medical Speranta


Din dorința de a avea o experiență plăcută la medic, am creat Centru Medical Speranța - centru cu o atmosferă prietenoasă atât pentru adulți cât și pentru copii. Punem pacientul pe primul plan, astfel încât tratamentele sunt individualizate pentru fiecare pacient și timpul de așteptare pentru vizita la medic este redus. Centrul Medical SPERANȚA își desfașoară activitatea într-un sediu modern din Craiova, situat în apropierea restaurantul McDonalds și este dotat cu aparatură medicală de ultimă generație, pentru servicii medicale de calitate, la prețuri accesibile.

Parerile pacientilor despre Victor Grecu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.